Photos: 20 κλικ από το «Χριστουγεννιάτικο» τραπέζι του Μπάμπη Χατζημεστή

 

Με ένα ευχαριστήριο «Χριστουγεννιάτικο» τραπέζι έκλεισε τη χρονιά ο Μπάμπης Χατζημεστής και η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που πλέον ετοιμάζονται όλοι να υποδεχθούν το 2018 σε λίγες μέρες.

Το βράδυ του Σαββάτου το γήπεδο του ΑΟΞ φόρεσε τα καλά του, αφού ο Μπάμπης Χατζημεστής υποδέχθηκε όλους τους φίλους του για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθεια τους κατά τη διάρκεια του χρόνου που αποχαιρετάμε, αλλά και να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές, με μουσική, άφθονο κρασί, μπύρα και ακόμα και τσίπουρο και φυσικά πολλά κιλά… κρεατικά που ψήνονταν εκείνη την ώρα.

Το παρών φυσικά έδωσε και σύσσωμη η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, ενώ στην εκδήλωση ήταν και οι αδερφοί Θεοδωρίδη που αν και φέτος αποχώρησαν από την ομάδα, είναι ακόμα μέλη της οικογένειας του Ορφέα Ξάνθης. Παρόντες επίσης και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πολύ καλός φίλος του Μπάμπη Χατζημεστή, Γιώργος Τριάντης, ο Αλέκος Μαλαδένης, ο Χουσεΐν Τσιτάκ, ο Παναγιώτης Καρασερίδης, ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο Άνθιμος Κυρλίδης και αρκετοί ακόμα φίλοι του Μπάμπη Χατζημεστή.

Δείτε παρακάτω 15 κλικ από το τραπέζι μέσα από το φακό του ThrakiSportS: