Γ’ Εθνική: Φήμες για επιστροφή Γκατζολάρι

 

Δυνατά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι ο Νέστος Χρυσούπολης του Εβρίτη τεχνικού Σάββα Καρυπίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πιερία η ομάδα της Καβάλας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Γ’ Εθνική και θέλει να κάνει το μέγαλο άλμα στην Football League, μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Πέδρο Φεράρι και του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Μάξι Βέρα,  κοιτά και την απόκτηση δυο παικτών από τον Αιγινιακό, εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ γνωστός στην Χρυσούπολη αν και από την Καλαμπάκα Τρικάλων.

Πρόκειται για τον πρωην 24χρονο μεσο της Ξάνθης Λάζαρο Γκατζολάρι που έχει περάσει δις από τον Νέστο, αλλά και τον 20χρονο Κατερινιώτη αμυντικό Σάββα Τοπαλίδη με παρελθόν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.Το αν οι δυο παίκτες θα αφήσουν την Football League για την Γ’ Εθνική θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως ο Νέστος που την νέα σεζόν θα αναμετρηθεί για την 11η αγωνιστική με τον Αετό Ορφανού στο Καβαλιώτικο ντέρμπι δείχνει πως κοιτά ψηλά και θα κυνηγήσει τους Σερράιους Παραλίμνι και Σκούταρι που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

 

Ο Γκατζολάρι αποκτήθηκε το 2010 από τον ΑΣ Μετέωρα και μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα Νέων της Ξάνθης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Βλέποντας ωστόσο στην ομάδα της Θράκης πως δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής ο νεαρός μέσος από την Καλαμπάκα δόθηκε δανεικός στον Αιγινιακό και το τελευταίο εξάμηνο στον Νέστο Χρυσούπολης.