Με πολλές εμπειρίες επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη και το 5ο “Παντελής Κυριακίδης” οι ΠΑΟΚ Ισαακίου και Κομοτηνής

 

Στo τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ πήραν μέρος ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ο ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ.

Το 5o τουρνουά Παντελής Κυριακίδης παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες το κρύο και την βροχόπτωση στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Παντελή Κυριακίδη και σε αυτό πήραν μέρος συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνολικά 17 ομάδες από τις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini αγωνλίστηκαν για να ενισχύσουν την προσπάθεια ενίσχυσης της οικογένειας Κυριακίδη, που από τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009 παραμένει καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα όταν επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο όπου σκορώθηκε ο πατέρας του και ο ίδιος μάχεται ακόμα.

Τα παιχνίδια έγιναν στα γήπεδα Champions και Λέοντες και πήραν μέρος παιδιά από τις κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν και παιδιά της μεγάλης ομάδας όπως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο παλαίμαχος παικτης του ΠΑΟΚ Κυριακός Αλεξανδρίδης.

Στο τουρνουά αγωνιστηκαν εκτός των ακαδημιών από τον Έβρο και την Ροδόπη οι εξής συνεργαζόμενες ακαδημίες: Mundialito, Aετός Ορφανού, Αλεξάνδρος Κιλκίς, Εθνικός Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΚ 2006, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Αγίου Βασιλείου, ΠΑΟΚ Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης και ΠΑΟΚ Καβάλας.

Μετα το τουρνουά οι ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου ανακοίνωσε: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας μας στο τουρνουά Παντελή Κυριακίδη στη Θεσσαλονίκη!! Ήταν ένα όμορφο τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο, γνωριμίες και αξέχαστες εμπειρίες!! Τα παιχνίδια ήταν πολλά και τα παιδιά μας ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις του τουρνουά και κουράστηκαν προκειμένου να βγάλουν ασπροπρόσωπο τον ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ και τους προπονητές τους!! Έτσι άξιζαν μια βόλτα σε γήπεδα paintball και στην χριστουγεννιάτικη αγορά του mediterranean cosmos!!! Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και ευχαριστούμε τους γονείς που μας τα εμπιστεύθηκαν για άλλη μια φορά!!

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Εκπληκτική ήταν η παρουσία της ακαδημίας μας στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μικροί και μεγάλοι αθλητές της ακαδημίας έδειξαν τον καλύτερο τους χαρακτήρα εντός αλλά και εκτός γηπέδων καθώς η διαγωγή τους ήταν κοσμιοτάτη σε ξενοδοχείο και γήπεδο αντίστοιχα. Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν καθ όλη τη διάρκεια των δυο ημερών δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το ΔΣ της ακαδημίας δίνει τα εύσημα σε γονείς προπονητές και παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους στο συγκεκριμένο τουρνουά.