Έργα βελτίωσης στις επιφάνειες, τις μπασκέτες και τον φωτισμό των ανοιχτών γηπέδων του Πανθρακικού Σταδίου

 

Σε έργα βελτίωσης των επιφανειών, των μπασκετών και τον φωτισμό των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής θα προχωρήσει η διοίκηση του Σταδίου με τα περισσότερα από τα χρήματα που δίνονται μέσω επιχορήγησης από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έβαλε την υπογραφή του στην εκταμίευση του ποσού των 37.000 ευρώ προς το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Όπως ωστόσο έγινε γνωστό, από αυτά μόνο οι 15.000 ευρώ αφορούν την τρίτη δόση της τακτικής επιχορήγησης για το 2017  για τα λειτουργικά έξοδα του Σταδίου, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 22.000 ευρώ αφορά έκτακτη επιχορήγηση που είχε ζητήσει η διοίκηση του ΣταδίοΥ με επίσημο αίτημά της  ήδη από την περασμένη άνοιξη η διοίκηση του Σταδίου, αλλά η έγκρισή του καθυστερούσε. 

Τα χρήματα της έκτακτης επιχορήγησης θα χρησιμοποιηθούν, κυρίως, για τη βελτίωση των επιφανειών στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, θα αλλάξουν οι μπασκέτες και ο φωτισμός. Κατόπιν πιέσεων και σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στο Πανθρακικό Στάδιο στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου δόθηκε το πράσινο φως στην εκταμίευση της έκτακτης επιχορήγησης.

«Σε μία αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού μας είχαμε ζητήσει άλλες 22.000 ευρώ για να ολοκληρώσουμε το αλεξικέραυνο, κάποιες εργασίες στα εξωτερικά γήπεδα του μπάσκετ, κάποιες παρεμβάσεις στον φωτισμό αλλά και στην ασφάλεια του σταδίου. Απλώς επισπεύθηκαν οι υπογραφές μετά από πίεση προς τον υφυπουργό, λέγοντας του ότι το θέμα είχε βαλτώσει και τον παρακαλέσαμε να υπογράψει την αναπροσαρμογή», πληροφόρησε σχετικά την εφημερίδα “Χρόνος” ο πρόεδρος της διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου Γιώργος Μαυρίδης.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 37.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ