Α2 Ανδρών: Βραδινή ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για τον αγώνα στην Ορεστιάδα με τον Άθλο

 

Ανακοίνωση ευχαριστίας εξέδωσε η ΑΕ Κομοτηνής μετά και την αναμέτρηση κυπέλλου με τον Άθλο Κομοτηνής, βάζοντας τέλος στην μικρή κόντρα που είχε δημιουργηθεί προσωρινά και στο Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στις δυο ομάδες της Θράκης.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ως ΑΕ Κομοτηνής θερμά όλους εκείνους που βοήθησαν, ώστε να διεξαχθεί ένας πολύ όμορφος αγώνας στην Ορεστιάδα, με ευγενή άμιλλα ανάμεσα σε δυο ομάδες της Θράκης που υπηρετούν την οικογένεια του βόλευ, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν σε σχέση με τις λοιπές ομάδας της χώρας.

Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας για την άριστη φιλοξενια της ομαδας μας, ενώ θεωρούμε την “κόντρα” που δημιουργήθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος λήξασα, που περισσότερο οφείλεται στην κρισιμότητα του παιχνιδιού λόγω και της βαθμολογικής σπουδαιότητας του. Για αυτό και συχγαίρουμε τους παικτες και των δυο ομαδων, γιατί στον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη είχαν υποδειγματική συμπεριφορά και παρά τα γεγονότα του Σαββατου αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.

Ευχόμαστε στην ομαδα του Αθλου Ορεστιαδας καλή και ευδόκιμη πορεια στο πρωτάθλημα και ότι το καλύτερο στο κύπελλο Ελλάδας.

Τέλος ευχαριστούμε την Ελληνικη Αστυνομια για τα μέτρα τάξης που πήρε μέσα αλλά και εξω απο το γηπεδο “Νίκος Σαμαράς”.

Η Διοικηση της ΑΕ Κομοτηνής