Γ’ Εθνική: Με “χρυσή” αλλαγή τον Ανδρέου ιστορικό διπλό του Ν. Σιδηροχωρίου επί της Καρπερής στην Ηράκλεια

 

Πολύ μεγάλη νίκη που βάζει “φωτιά” στην μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πέτυχε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επί του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στην Ηράκλεια Σερρών με 0-1.

Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς εκμεταλλευόμενη την διακοπή του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε με ένα διαφορετικό πρόσωπο από τις προηγούμενες 7 αγωνιστικές και επικράτησε δίκαια ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια χάνοντας μάλιστα και πέναλτι, ωστόσο στο τέλος διακαιώθηκε και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 5 βαθμούς και μπαίνοντας ξανά στο κόλπο της παραμονής.

Η Δόξα ξεκίνησε καλά και περιορίζοντας τον επιθετικούς του Μέγα Αλέξανδρου και τον έμπειρο Σακη Γκόγκα, ενώ αντίθετα απείλησε στο 19  με τον Κουτρα απου από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρόκο για το 0-1, έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον Σαμαρά, ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαυράκη, ανάποδη κεφαλιά του Μίλλερ ανάγκασε τον δεύτερο κήπερ Κασίμη που πέρασε ως αλλαγή να διώξει  σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα αφού πρώτα φύλαξε τα νώτα της βγήκε μπροστά και στο 63′ κέρδισε πέναλτι με τον Σαμαρά που ωστόσο ο Λεφής δεν αξιοποίησε με το 0-0 να μένει για…  25 περίπου λεπτά, όταν στο 88′ η χρυσή αλλαγή ο Κύπριος Ανδρέου σε αντεπίθεση των “μαυραετών” με τους Μαυράκη και τον νεοεισελθόντα Πανουργιά, μετά από σέντρα του πρώτου με όμορφο πλασέ έστειλε στα “ουράνια” τους λιγοστούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Ηράκλεια αλλά και τους παίκτες να πανηγυρίζουν σαν τρελοί το γκολ του συμπαίκτη τους (φώτο).

ΚΑΡΠΕΡΗ: Μπρόκος (Κασίμης), Παπανικολάου, Νέδος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Κούτλας, Μπίντσης, Μπάρδας, Μαυρουδής, Γκόγκας.

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Συνοδινός, Χατζήπαπα (90′ Αλεξακούδης), Πλασταράς, Μίλλερ (79′ Παρασκευόπουλος), Λεφής, Γάιδος, Κούτρας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης (55′ Πανουργιάς), Σαμαράς (65′ Ανδρέου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΤΗRAKISPORTS ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ