Γ’ Εθνική: Απογοήτευση στο Άβατο που έχασε πέναλτι, έναν παίκτη με κόκκινη και τελικά τον αγώνα στον Ξηροπόταμο

 

Μια μάλλον άδικη ήττα γνώρισε ο Άρης Αβάτου στον Ξηροπόταμο από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με 1-0, καθώς η γηπεδούχος ομάδα σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ανώτερη των Ξανθιωτών στον αγωνιστικό χώρο αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Αυτή ήρθε χάρη σε ωραίο σουτ του Μπερούκα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μέσα από τη μικρή περιοχή και ενώ στην διάρκεια του πρώτου μέρους το Άβατο είχε την χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Δραμινών Κιουμουρτζή με εντυπωσιακή επέμβαση ψάρεψε τον Ευθυμιάδη και διατήρησε το μηδέν στην εστία του.

Η νίκη αυτή δίνει ανάσα στους γηπεδούχους και σταματά ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για τον Άρη Αβάτου, που ανοίχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει, άφησε κενά στην άμυνα, δεν το πλήρωσε με κάποιο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν (χαρακτηριστικότερη το τετατετ του Καραγκιοζίδη με τον Αμουτζάκη στο 70′) αλλά έχασε δυο παίκτες, τον Δόντσο λόγω τραυματισμού που θα εξεταστεί στην συνέχεια η σοβαρότητά του και τον Ψεμματά που αποβλήθηκε ένα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου ταξιδεύει στο Διδυμότειχο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΔ. Διατηρείται μεν σε απόσταση ασφαλείας από την διακεκαυμένη ζώνη αλλά χρειάζονται και άλλα θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαλουχίδης με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαδόπουλο (Κιλκίς).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Τ. Λευκόπουλος): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης, Μπάμπουρας (18’ λ.τ. Κυσσίδης), Παπίτσας, Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτίνης (85′ Βαφειάδης), Δόντσος (35′ λ.τ. Γεωργιάδης), Κουτσούμπας, Ευθυμιάδης (78′ Ταχτσίδης), Κοτόπουλος (46′ Χαριτίδης), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ