Volley League: Αισιοδοξία Μουστακίδη! «Η ομάδα θα δυναμώσει μέσα από τις δυσκολίες»

 

Την αισιόδοξη εκτίμηση ότι η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα δυναμώσει όπως και ο κάθε παίκτης χωριστά έκανε ο Σάκης Μουστακίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κηφισιά.

Ο προπονητής της ομάδας του Έβρου υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει διπλάσιους βαθμούς από τους έξι που μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, που κάνουν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουστακίδη:

«Η ομάδα μου είχε δύο πρόσωπα. Δυστυχώς όταν πιεστεί κάνει λάθη. Δε μου προξενεί έκπληξη. Αυτή είναι η ομάδα που έχουμε και λέω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.

Φανταστείτε να είχαμε έναν καθαρόαιμο διαγώνιο. Παίξαμε επίσης χωρίς τον βασικό μας πασαδόρο που έχει πρόβλημα στη μέση.

Οι παίκτες μου έπαιξαν για την ομάδα. Να ξέρουν πως μέσα από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες θα γίνουν καλύτεροι σε όλα τους και η ομάδα θα δυναμώσει. Ευχαριστώ όσους ήρθαν στο γήπεδο και μας στήριξαν.

Το εύκολο δεν είναι να διαχειρίζεσαι μία ομάδα που πάει καλά αλλά μία ομάδα που πρέπει να ανέβει μέσα από προβλήματα. Παρόλα αυτά έχουμε 6 βαθμούς και θα μπορούσαμε να είχαμε τους διπλάσιους. Συνεχίζουμε να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο».