Α2 Γυναικών: Ρεβανς των Κυκλώπων επί του Δημοκριτείου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

 

Πρεμιέρα είχαμε στην Α2 γυναικών χάντμπολ με ένα Θρακιώτικο ντέρμπι στον οποίο οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επικράτησαν 18-20 εκτός έδρας του Δημοκριτείου παίρνοντας ρεβάνς για την περσινή απώλεια του τίτλου στον όμιλο.

Η ομάδα της Κομοτηνής ξεκίνησε καλά και στο πρωτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 4-1, ωστόσο οι Εβρίτισσες αντέδρασαν και κάνοντας ένα σερί 0-6 στο επόμενο δεκάλεπτο βρέθηκαν μπροστά 4-7 κλέινοντας το ημίχρονο προηγούμενες 7-9.

Στο δεύτερο μέρος τα κορίτσια του Ιορδανη Γιαννακού προσπάθησαν και μείωσαν με 9-10 στο 35′ αλλα από εκεί και πέρα οι Κύκλωπες που προπονούν οι πάικτες της ανδρικής ομάδας Άκης Χαραλαμπίδης, αλλά και ο Ηλία Τάρε πάτησαν γκάζι ξέφυγαν 11-16 στο 50 ‘ της συνάντησης και με επιθετική αιχμή την Σμαρλαμάκη που πέτυχε 9 τέρματα επικράτησε 18-20 παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Δημοκριτείου και της Παπαδοπούλου στο τελευταίο πεντάλεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Δεκάλεπτα: 4-1, 4-7, 7-9 (ημίχρονο), 10-13, 11-16, 18-20 (τελικό αποτέλεσμα).

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Γιαννακού): Παπαδοπούλου 9, Ξυψώχη, Κατσινού 1, Βλαχοπούλου 2, Κοζανίτη, Σαρνταρίδου 1, Λαμπροπούλου 3, Μπαλατούδη, Τζημούρτα, Βελέμ 2, Φουργκατσιώτη, Κροκίδα.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Χαραλαμπίδης): Σμαρλαμάκη 9, Σαβαλάκη Α. 6, Παντίδου, Σαβαλάκη Δ. 1, Σιαρβαρλή 2, Τσολακούδη 2, Παρασχάκη, Νικόλοβα, Λαμπίδη, Αυγητίδου, Χωρινού, Μπαρσάμη, Καλαϊτζή, Χαριτίδου, Ντόγκα.