LIVE η Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ και Πολύγυρος – ΑΕ Κομοτηνής

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ThrakiSportS τους αγώνες ΓΑΣ Κομοτηνή ΜΕΝΤ και Πολύγυρος – ΑΕ Κομοτηνής στα πλαίσια της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες των δύο ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης, αφού η Ασπίδα Ξάνθης για την Β’ Εθνική αυτή την εβδομάδα έχει το ρεπό της.

Ωρα 17:45 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:49 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:53 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:55 Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ στα παιχνίδια!

Ωρα 17:59 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:05 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:07 Ξεκίνησαν τα παιχνίδια σε Πολύγυρο και Κομοτηνή!

Ώρα 18:11 Τέσσερα λεπτά απομένουν για τη λήξη της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, και ο ΓΑΣ βρίσκεται πίσω στο σκορ με 8-17.

Ώρα 18:26 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στη Κομοτηνή, η ΜΕΝΤ προηγείται με +13 του ΓΑΣ. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 20-33.

Ώρα 18:29 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και στον Πολύγυρο, με την ΑΕΚ να είναι ισόπαλη και να έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τον αγώνα! Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Πολύγυρος – ΑΕ Κομοτηνής 20-20.

Ώρα 18:35 Έξι περίπου λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο ΓΑΣ χάνει με 31-44 από την ΜΕΝΤ.

Ώρα 18:38 Παραμένει στο -13 ο ΓΑΣ Κομοτηνή από την ΜΕΝΤ, το σκορ με τη συμπλήρωση του μισού της δεύτερης περιόδου στο 34-47.

Ώρα 18:45 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Κομοτηή, με τον ΓΑΣ να έχει μειώσει λίγο τη διαφορά! Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 43-52!

Ώρα 18:47 Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στον Πολύγυρο, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με +8. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Πολύγυρος – ΑΕ Κομοτηνής 31-39!

Ωρα 18:53 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:55 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:58 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:01 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:03 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:09 Περίπου στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου βρισκόμαστε στην Κομοτηνή και ΓΑΣ χάνει με 44-56 από την ΜΕΝΤ.

Ώρα 19:10 Περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου η ΑΕ Κομοτηνής βρίσκεται πίσω στο σκορ με 56-51.

Ώρα 19:24 Λήξη του τρίτου δεκάλεπτου στον Πολύγυρο, με την ΑΕΚ πίσω με -6 και πάλι. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Πολύγυρος – ΑΕ Κομοτηνής 66-60!

Ώρα 19:29 Ένα λεπτό πριν  τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ο ΓΑΣ έχει καλύψει τη διαφορά του -12 που είχε και έχει ισοφαρίσει την ΜΕΝΤ, με το σκορ στο 59-59!

Ώρα 19:31 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, που βρίσκει για πρώτη φορά μπροστά τον ΓΑΣ με έναν πόντο διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 63-62!

Ώρα 19:45 Λιγότερο από πέντε λεπτά αγώνα απομένουν για τη λήξη και ο ΓΑΣ πλέον έχει αυξήσει τη διαφορά του στο +6, προηγούμενος με 69-63 της ΜΕΝΤ!

Ώρα 19:54 Τέλος του αγώνα στον Πολύγυρο, με την ΑΕ Κομοτηνής να μην αντέχει και τελικά να γνωρίζει την ήττα. Τελικό Αποτέλεσμα: Πολύγυρος – ΑΕ Κομοτηνής 90-73!

Ώρα 19:55 Δραματική εξέλιξη στο παιχνίδι του ΓΑΣ στην Κομοτηνή, 71-71 με ένα λεπτό να απομένει για το τέλος!

Ώρα 19:56 Μπροστά και πάλι ο ΓΑΣ με 34 δευτερόλεπτα να απομένουν. Το σκορ στο 74-72 και ταϊμ άουτ για την ΜΕΝΤ.

Ώρα 19:57 Φαίνεται πως ο ΓΑΣ θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού, αφού απομένουν 4 δεύτερα αγώνα και αυτή τη στιγμή προηγείται με 77-74 με τρίποντο του Γιωτόπουλου!

Ώρα 19:59 Απομένει 1 δευτερόλεποα και ο ΓΑΣ προηγείται με 77-76 έχοντας κερδίσει αυτή τη στιγμή και φάουλ.

Ώρα 20:00 Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή, με νικητή τον ΓΑΣ που έκανε μια σπουδαία ανατροπή! Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΜΕΝΤ 77-76!

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η live μετάδοση του ThrakiSportS από τους αγώνες μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, σε λίγα λεπτά αναλυτικά ρεπορτάζ από τους δυο αγώνες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here