LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας – Ξηροπόταμος, Καβάλα – Προσκυνητές, Σκούταρι – ΑΕ Διδυμοτείχου, Καρπερή – Άβατο και Σιδηροχώρι – Ορφανό

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την εξέλιξη στους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τα γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Μετά την επανεκκίνηση της προηγούμενης εβδομάδα συνεχίζεται σε πλήρεις ρυθμούς η αγωνιστικη δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στους αγώνες του πρώτου ομίλου με έμφαση φυσικά στα πέντε παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 13:26  Ο Ορφέας Ξάνθης μετά την εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε στο Διδυμότειχο από την ΑΕΔ την περασμένη εβδομάδα, πλέον σήμερα υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στο γήπεδο του ΑΟΞ, με στόχο φυσικά να επιστρέψει στις νίκες.

Ώρα 13:29 Η έτερη ομάδα της Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου, μετά και την νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Νέστου Χρυσούπολης, πλέον αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερή με στόχο αν όχι τη νίκη, ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ώρα 13:33 Στις Σέρρες όμως δεν παίζει μόνο το Άβατο, αφού και η ΑΕ Διδυμοτείχου είναι εκεί για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα, την Ελπίδα Σκουτάρεως, και ελπίζει μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας να φύγει από το Σιδηρόκαστρο με το διπλό.

Ώρα 13:37 Η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών αυτή την εβδομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού πρέπει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη», ελπίζοντας να καταφέρει να φύγει με «ψηλά το κεφάλι».

Ώρα 13:41 Τέλος η ουραγός ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, τον Αετό Ορφανού και θέλει εκμεταλλευόμενη την έδρα της να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωρα 13:45  Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου ομίλου και το μοναδικό που δεν συμμετέχει Θρακιώτικη ομάδα, η πρωτοπόρος ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, φιλοξενείται στην Χρυσούπολη από την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης που αγωνίζεται για πρώτη φορά με το νέο προπονητή του, τον Εβρίτη Σάββα Καρυπίδη.

Ώρα 13:48 Πάμε να δούμε συνοπτικά όλα τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου: Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού, Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου, Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου.

Ώρα 13:55 Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 13:59 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:03 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:07 Τρίτος χορηγός από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:11  Τέταρτος χορηγός είναι το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε την αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:15 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:19 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:23 Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:27  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:32 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:34  Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Nike Magia αλλά και γενικότερα αθλητικό εξοπλισμό από το e-shop που διαθέτει (κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:36 Πάμε σιγά – σιγά να δούμε τις συνθέσεις των ομάδων της Θράκης στα πέντε γήπεδα.

Ώρα 14:38 Στην Καβάλα ο Νίκος Μπαχαρίδης επέλεξε η Δόξα Προσκυνητών να ξεκινήσει με τους: Νικολίτσα, Φαρμάκη, Μόσχο, Σιδηρόπουλο, Γιολδάση, Βελή Χακάν, Γαβριήλ, Δραγανίδη, Σιχλιμοίρη, Βάσκο, Ιωαννίδη.

Ώρα 14:39 Ενώ από την άλλη για τον γηπεδούχο ΑΟΚ του Κώστα Ανυφαντάκη ξεκινούν οι: Παγκάκης, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος Γ., Μπλιος, Κεϊτά, Ρομπέρ, Αδαμάκης.

Ώρα 14:42 Στην Ξάνθη ο Μπάμπης Χατζημεστής επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Ρούφο , Καραγκιόζη Β., Καραγκιόζη Γ., Κατρανίτσα, Μακράκη, Μαλαδένη, Μπουνταγκίδη, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδη, Ιμέρ, Μουμίν Ογλού.

Ώρα 14:43 Από την άλλη πλευρά για τον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου ξεκινούν οι: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπαμπούρας, Αμαραντίδης, Κούμπρογλου, Δημητριάδης.

Ώρα 14:45 Στο Σιδηρόκαστρο ο Κρίστοφ Τελκίνσκι επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Συριτούδη Κ., Θάνο, Καζαλά, Κουρδάκη, Χρίστεφ, Πετρόπουλο, Εμρέ, Αβογιάν, Παταλιάκα, Γιαννόπουλο, Ιντζέ.

Ώρα 14:47 Ενώ από την άλλη η γηπεδούχος Ελπίδα Σκουτάρεως ξεκινά με τους: Καστανιώτη, Ταχματζίδη, Παπαβασιλείου, Κασμερίδη, Μουσικάκη, Νικολίτσα, Ζυγκερίδη, Κεχαγιά, Στεφανίδη Ν., Καπετάνο, Στεφανίδη Δ.

Ώρα 14:49 Στην Κομοτηνή και το ΔΑΚ ο Ζόραν Στοΐνοβιτς ξεκινά με τους: Συνοδινό, Χατζήπαππα, Πλασταρά, Μίλλερ, Λεφή, Γάιδα, Κοσίη, Ανυφαντάκη, Μαυράκη, Πανουργιά, Κρασσώνη.

Ώρα 14:51 Την ίδια στιγμή που για τον Αετό Ορφανού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν οι: Τοπαλίδης, Ράνος, Καλαντζής, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Τζαμπέγια Α., Δούμπλατζης, Δουμάνης, Αποστολίδης.

Ώρα 14:53 Τέλος στην Καρπερή, ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης ξεκινάει με τους: Αμουτζάκη, Κούτρα, Ψεμματά, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Τουργαΐδη, Δόντσο, Ευθυμιάδη, Γκέκα, Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 14:54 Ενώ για τον γηπεδούχο Μ. Αλέξανδρο Καρπερής ξεκινούν οι: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Νέδος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μιντιούρης, Χριστοφορίδης, Μπάρδας, Κούτλας, Γκόγκας.

Ώρα 14:57 Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη σέντρα στα παιχνίδια! Λιγότερο από τρία λεπτά έχουν απομείνει για το πρώτο σφύριγμα.

Ώρα 15:00 Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής στη μνήμη του 37χρονου αδικοχαμένου ρέφερι Αντώνη Κορέστη.

Ώρα 15:02 Σέντρα στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 15:05 Πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στη θέση του Κοσίη που αποχωρεί ως τραυματίας από πολύ νωρίς, μπαίνει ο Μουρατίδης.

Ώρα 15:07 Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι της ΑΕ Διδυμοτείχου στο Σιδηρόκαστρο, ο Γιαννόπουλος έπιασε ένα σουτ, όμως η μπάλα έφυγε τελικά άουτ.

Ώρα 15:10 Γκολ για τον Αετό Ορφανού! Ο Ελέζι σούταρε με τον Συνοδινό να παραχωρεί ένα κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Δουμάνης ωραία με τον Δούμπλατζη να νικά τον Συνοδινό. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1!

Ώρα 15:13 Το Διδυμότειχο δείχνει να έχει υπεροχή στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα στο Σιδηρόκαστρο, πιέζει ψηλά και έχει κερδίσει ήδη έως τώρα τρία κόρνερ, που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτα.

Ώρα 15:15 Πολύ καλή ευκαιρία για το Σιδηροχώρι στη Κομοτηνή, με τον Πανουργιά να επιχειρεί ένα ανάποδο ψαλίδι, αλλά να βλέπει τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ώρα 15:19 Μοιρασμένο το παιχνίδι στη Ξάνθη ανάμεσα σε Ορφέα και Ξηροπόταμο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν η καθεμία τον δικό της ρυθμό.

Ώρα 15:22 Νέα καλή ευκαιρία για την Δόξα στη Κομοτηνή. Ο Μουρατίδης βρίσκει ωραία τον Μαυράκη, που έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Τοπαλίδη να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Ώρα 15:26 Γκολ στην Καβάλα για τον ΑΟΚ! Ο Παπαδόπουλος έκανε μια σέντρα, ο Μπλιος έπιασε το σουτ και νίκησε τον Νικολίτσα για να βάλει μπροστά στο σκορ τον ΑΟΚ. Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 1-0!

Ώρα 15:27 Καλή ευκαιρία και για το Σκούταρι αυτή τη φορά, με τον Στεφανίδη Δ., από πλεονεκτική θέση να επιχειρεί το σουτ, αλλά να βρίσκει «αέρα».

Ώρα 15:29 Ο Νέστος στο ντεμπούτο του Σάββα Καρυπίδη στον πάγκο του, ανοίγει το σκορ και προηγείται πλέον του Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Χρυσούπολη, με γκολ του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Τόλη Τσανακτσόγλου!

Ώρα 15:33 Καλή ευκαιρία για τον Ξηροπόταμο στη Ξάνθη, που έφυγε στη κόντρα και είχε έναν τετ α τετ με τον Καραγκιοζίδη, όμως ο Ρούφος φώναξε «παρών» και κράτησε το 0-0.

Ώρα 15:36 Νέα καλή ευκαιρία στην Κομοτηνή για τον Αετό Ορφανού. Ο Αποστολίδης προσπάθησε να κρεμάσει τον Συνοδινό, όμως η μπάλα έφυγε για λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ώρα 15:41 Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΔ στις Σέρρες, ο Εμρέ από πλάγια θέση έκανε μια σέντρα – σουτ, με τη μπάλα τελικά να φεύγει για πολύ λίγο άουτ.

Ώρα 15:48 Γκολ για τον Ορφέα και λήξη ημιχρόνου στη Ξάνθη! Ο Ιμέρ εκμεταλλεύτηκε μια ωραία κάθετη μπαλιά και από θέση τετ α τετ, κρέμασε τον αντίπαλο κίπερ για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0!

Ώρα 15:44 Πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για το Σκούταρι στο τέλος του ημιχρόνου, ο Στεφανίδης Ν. έκανε ένα σουτ, με τον Συριτούδη να αποκρούει εντυπωσιακά, και τον Καπετάνο στη συνέχεια στην επαναφορά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ώρα 15:46 Γκοοοολ για τους Προσκυνητές στην Καβάλα! Ο Ιωαννίδης βρήκε ωραία τον Μόσχο, που με σουτ νίκησε τον Παγκάκη για την ισοφάριση. Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 1-1!

Ώρα 15:47 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Ξάνθη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0!

Ώρα 15:48 Τέλος ημιχρόνου και στο Σιδηρόκαστρο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-0!

Ώρα 15:49 Τέλος και στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1!

Ώρα 15:50 Ημίχρονο και στην Καβάλα! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 1-1!

Ώρα 15:51 Λήξη ημιχρόνου και στην Καρπερή! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 0-0!

Ωρα 15:52 Επίσης χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» πουβρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:55 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 15:57 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 16:00 Πάμε να δούμε συνοπτικά και τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου: Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1, Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-0, Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 1-1, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 0-0 και Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0.

Ώρα 16:03 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στα παιχνίδια!

Ώρα 16:07 Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο στην Κομοτηνή, ο Αποστολίδης σούταρε, με την μπάλα να μην απειλεί τον Συνοδινό και να φεύγει άουτ.

Ώρα 16:12 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου στις Σέρρες, που απειλεί με ένα ωραίο σουτ του Ευθυμιάδη εντός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Ωρα 16:16 Γκοοοοολ για τον Άρη Αβάτου! Ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης έφυγε στην κόντρα μόνος τους, πάτησε περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι! Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 0-1!

Ώρα 16:20 Γκολ για την Καβάλα! Ο Παπαδόπουλος με σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό έβαλε και πάλι μπροστά τον ΑΟΚ. Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 2-1!

Ώρα 16:24 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα στη Ξάνθη! Ωραία συνεργασία του Μουμίν Ογλού με τον Γιάννη Καραγκιόζη, με τον πρώτο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ώρα 16:26 Πολύ καλό σουτ για τον Ξηροπόταμο, ο Δημητριάδης το έκανε έξω και αριστερά από την περιοχή, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Ρούφου και εν συνεχεία να απομακρύνεται!

Ώρα 16:29 Γκολ για την Καρπερή! Ο Αγγελίδης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και ισοφαρίζει. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 1-1!

Ώρα 16:33 Γκοοοοολ για την ΑΕΔ στο Σιδηρόκαστρο! O Θάνος με σουτ νικάει τον αντίπαλο κίπερ και δίνει το προβάδισμα στο Διδυμότειχο! Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1!

Ώρα 16:37 Γκοοοολ για την ΑΕΔ!! Δεύτερο γκολ για την ομάδα του Διδυμοτείχου σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά με σουτ του Μεμέτ Εμρέ. Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-2!

Ώρα 16:41 Ο Νέστος εδώ και περίπου 15 λεπτά προηγείται με διαφορά δύο τερμάτων επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, χάρη στο γκολ του Κρολ!

Ώρα 16:45 Καλή ευκαιρία για το Άβατο στη Καρπερή, μετά από κόρνερ η αντίπαλη άμυνα αδράνησε, όμως κανένας παίκτης της Ξανθιώτικης ομάδας δεν κατάφερε να μπει στην τροχιά της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα.

Ώρα 16:49 Καλή ευκαιρία του Γάιδα στις καθυστερήσεις στην Κομοτηνή, σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει όμως άουτ.

Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα στην Καρπερή! Τελικό αποτέλεσμα: Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Άρης Αβάτου 1-1!

Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα και στο Σιδηρόκαστρο! Τελικό αποτέλεσμα: Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-2!

Ώρα 16:52 Τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αετός Ορφανού 0-1!

Ώρα 16:53 Τέλος αγώνα και στην Ξάνθη! Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0!

Ώρα 16:55 Τέλος του αγώνα και στην Καβάλα! Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 2-1!

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, η έκτη για τη Γ' Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, από την Ξάνθη το Sports Cafe "La Bombonera"στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ' Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ