Οι εννιά παίκτες παίκτες του Ερμογένη που κλήθηκαν στη συγκεντρωτική αγοριών στην Ξάνθη

 

Σειρά στις συγκεντρώσεις των Προεθνικών ομάδων είχε η Ξάνθη, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η συγκεντρωτική προπόνηση των αγοριών στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Για τις 10 το πρωί της Κυριακής έχει προγραμματιστεί στο ΔΑΚ Ξάνθης η συγκεντρωτική προπόνηση των αγοριών από τον Συντονιστή Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή των Αγοριών Νίκο Μούχλια.

Έτσι ο Εβρίτης προπονητής θα έχει την ευκαιρία μαζί με τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Παναγιώτη Τσότρα να δει τους αθλητές του Νομού Ξάνθης, αλλά και τον Μιχαήλ Πελοπίδα από τις Σέρρες.

Αναλυτικά όλες οι κλήσεις του Νίκου Μούχλια για την προπόνηση της Κυριακής: Μπούκας Απόστολος (Ερμογένης Ξάνθης), Παπαδόπουλος Χρήστος (Ερμογένης Ξάνθης), Μπακάλογλου Παναγιώτης (Ερμογένης Ξάνθης), Τζορμπατζίδης Ραφαήλ (Ερμογένης Ξάνθης), Δαλακούρας Δημήτρης (Ερμογένης Ξάνθης), Καπετανίδης Κωνσταντίνος (Ερμογένης Ξάνθης), Τσάπαρης Αναστάσης (Ερμογένης Ξάνθης), Κυνδελέρος Χρήστος (Ερμογένης Ξάνθης), Γκαϊτατζής Κωνσταντίνος (Ερμογένης Ξάνθης), Πελοπίδας Μιχαήλ (ΑΟ Σερρών).