Μεικτές Ομάδες: Πρώτη ήττα των Παίδων της ΕΠΣ Θράκης από την πρωτοπόρο Καβάλα

 

Την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα παίδων της ΕΠΣ Καβάλας, γνώρισε στην Κομοτηνή η αντίστοιχη ομάδα της Θράκης με 0-3.

Αυτή ήταν η πρωτη για την ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη που στην πρεμιέρα νίκησε μέσα στον Έβρο. Οι Καβαλιώτες μπήκαν δυνατά σύμφωνα με το Περισκόπιο, αφού αρχικά στο 8΄ ο Ανθουλάκης σούταρε άουτ, ενώ στο 10΄ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 0-1 νικώντας τον Τσομπανιδη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 15΄ απο σέντρα του Χρηστάκη ο Τοπαλίδης από πολύ καλή θέση σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 43΄ ο Πασχαλίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Σαλήμ Νασουφτζάν έπιασε αδύναμο σουτ που μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο Ματσάγκος της Καβάλας με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρονου.

Στο δεύτερο μέρος ο Δεληγιάννης στο 60′ με σουτ έκανε το 0-2, και στο 74΄ ο Μεσίνης με πλασέ το τελικό 0-3. Προς το τέλος του αγώνα η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης είχε δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να δει τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων, αρχικά στο 75΄ ο Χατζηνάκης με τρίπλες μπήκε στη περιοχή της Καβάλας βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Ματσάγκο, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε έφυγε άουτ και στο 77΄ οταν σε όμορφη απ’ ευθείας εκτέλεση φαουλ του Πασχαλίδη έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή τέρματος και πάλι ο Ματσάγκας.

Την συνάντηση διεύθυναν οι Σταφυλάς, Ναζιρόπουλος και Χρηστίδου από την ΕΠΣ Εβρου.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Κουτσογιάννης): Τσομπανίδης, Πασχαλίδης, Κόντο Αχμέτ, Χατζηνάκης, Σαλήχ Ιλκέρ, Σμάλης, Χρηστάκης (65΄ Μπάρκουλας), Σαλήμ Νασουφτζάν, Τοπαλίδης (43΄ Αναγνωστόπουλος), Πολυμέρης (75΄ Πραντσίδης), Ταχσίν Αλπασλάν (75΄ Χατζηδημητρίου).

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Τερμεντζής): Ματσάγκος, Παπαγεωργίου (26΄ Μεσίνης), Τσονάκας, Ορφανίδης (75΄ Δομνίδης), Ματσάγκος Γιώργος, Συμεωνίδης, Βουδούρης (78΄ Λάσκαρης), Τζεράκης, Λασκαράκης, Ανθουλάκης (77΄ Λυσσαρίδης), Δεληγιαννίδης (73΄ Δούμας).