Super League: Με μάσκα ο Σιώπης, κράτησε στο μηδέν και «φρέναρε» τον πρωτοπόρο Ατρόμητο

 

Μπορεί ο πρωτοπόρος Ατρόμητος να στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να είχε την υπεροχή και τις φάσεις, αλλά ο Πανιώνιος με τον Μανώλη Σιώπη στη σύνθεσή του (αγωνίστηκε με μάσκα) αμύνθηκε αποτελεσματικά και έφυγε από το Περιστέρι με το βαθμό της ισοπαλίας, αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Έτσι, οι Νεοσμυρνιώτες σταμάτησαν το νικηφόρο σερί 5 αγώνων των “κυανόλευκων”, που όμως κράτησαν το αήττητο τους στην Super League, είχαν δοκάρι για να κλέψουν την νίκη, παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον περιμένουν το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για να δουν αν θα πέσουν από την κορυφή (αυτό θα συμβεί μόνο αν νικήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είτε μόνοι είτε σε ισοβαθμία θα παραμείνουν πρώτοι).

Για τον Ατρόμητο το δοκάρι το είχε στο ξεκίνημα ο Ουάρντα ενώ πολύ καλός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ντιγκινί, που λίγο πριν το ημίωρο έκανε το σουτ λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Κότνικ έδιωξε ενστικτωδώς! Ο Ντιγκινί αντικαταστάθηκε στο 70′ όπως και ο Βασιλακάκης στο 87′. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης έχει αγωνιστεί και στα δέκα παιχνίδια του αήττητου Ατρομήτου.

Από την πλευρά του Πανιωνίου, ο Εβρίτης Σιώπης ξεκίνησε βασικός και έπαιξε και στα 95 λεπτά του αγώνα, αν προσθέσουμε και τις καθυστερήσεις. Πλέον θα μπει εντός των ημερών στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στη μύτη του, που αποκόμισε από τον τραυματισμό της περασμένης εβδομάδας στο ματς με την ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο ματς πάντως θύμισε Μάνταλο από τα περσινά, αφού χρειάστηκε να παίξει με προστατευτική μάσκα.