ΕΠΣ Θράκης: Καθυστέρηση 20 λεπτών στην έναρξη αγώνα λόγω… έλλειψης δελτίων και καταστάσεων υγείας

 

Με 20 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου καθώς λόγω πρωτοφανούς γκάφας των φιλοξενούμενων, δεν υπήρχαν μαζί τους τα δελτία και οι καταστάσεις υγείας για να προσκομιστούν στον διαιτητή.

Όταν διαπιστώθηκε η έλλειψη, πραγματοποιήθηκε ολόκληρος αγώνας δρόμου προκειμένου να έρθουν. Ο διαιτητής Χαρίτσης, που είναι και αξιολογημένος ως επόπτης στα εθνικά πρωταθλήματα, είχε υπομονή να περιμένει και το ίδιο και η ομάδα του Σπάρτακου που δεν προχώρησε στην κατάθεση οποιασδήποτε ένστασης.

Τυπικά βέβαια, ο Μέγας Αλέξανδρος κινδύνευε αν δεν ξεκινούσε το ματς να το έχανε στα χαρτιά με 3-0, κυρίως όμως θα του επιβαλλόταν και νέα τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, ενώ ήδη κουβαλάει μια ακόμα από την περσινή χρονιά. Αυτό ήταν κάτι που ήθελαν να αποφύγουν οι άνθρωποι του Ιάσμου.

Τελικά, τέλος καλό όλα καλά, με τους πάντες να φεύγουν από το γήπεδο ευχαριστημένοι. Οι του Σπάρτακου πήραν τη νίκη και το τρίποντο εντός αγωνιστικού χώρου και το πανηγύρισαν αυτό, λέγοντας ότι θέλουν να κερδίσουν ματς με την αξία τους και κυρίως δεν επιθυμούν να βλάψουν άλλες ομάδες.

Από την πλευρά τους, οι του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπορεί να ηττήθηκαν μεν, ωστόσο γλίτωσαν τα χειρότερα και το μόνο κακό ήταν για τους φιλάθλους και όσους ενεπλάκησαν στο ματς ότι αυτό με δεδομένο ότι καθυστέρησε να αρχίσει, καθυστέρησε και να τελειώσει και ολοκληρώθηκε όταν πλέον είχε αρχίσει να… νυχτώνει.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ