Volley League: Αυθημερόν στην Αθήνα για το (τηλεοπτικό) ματς με Ολυμπιακό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 2η αγωνιστική της Volley League έχει οριστεί να είναι τηλεοπτικό, ωστόσο σε αντίθεση με το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό που περιελάμβανε τριήμερη διαμονή του Εθνικού στην Αθήνα, αυτή τη φορά οι παίκτες θα ταξιδέψουν αυθημερόν.

Συγκεκριμένα, βάσει του μέχρι στιγμής προγράμματος, η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και σχεδόν αμέσως θα κατευθυνθεί στο κλειστό του Ρέντη, όπου η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έχει οριστεί για τις 3.00 το μεσημέρι. Από εκεί θα πάει ξανά στο αεροδρόμιο και θα πετάξει για την πρωτεύουσα του Έβρου με την απογευματινή – βραδινή πτήση.

Με τον τρόπο αυτόν εξοικονομούνται φυσικά έξοδα, αλλά δίνεται και η δυνατότητα να βρεθούν όσοι ενδιαφέρονται το βράδυ της Παρασκευής στην επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Εθνικού, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Βέβαια, αυτός ο τρόπος ταξιδιού περιορίζει και τις πιθανότητες διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όμως έτσι και αλλιώς, για την ομάδα του Μουστακίδη μια ήττα από τον Ολυμπιακό είναι εντός προγράμματος. Αντίθετα, το σημαντικό ήταν το ματς με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα και από αυτό απέδρασε με τρίποντο ο Εθνικός…