«Γύρισα στον τόπο μου»! Η συγκίνηση του υφυπουργού Αθλητισμού για την επιστροφή στην πόλη των φοιτητικών του χρόνων

 

«Καταρχήν, πριν πω οτιδήποτε για τα αθλητικά θέματα, θέλω να σας πω ότι είναι πολύ συγκινημένος που με την ιδιότητα του υπουργού γυρίζω στον τόπο μου!».

Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε τις δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ροδόπης ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, κατά την επιθεώρηση που έκανε στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού Σταδίου και του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

«Για όλους εμάς που σπουδάσαμε εδώ και αυτό που καταφέραμε στη ζωή μας το οφείλουμε σε αυτόν τον τόπο, σε αυτό το Πανεπιστήμιο, είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση κάθε φορά που γυρίζουμε πίσω», είπε ο Βασιλειάδης, που σαν αύριο τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο διορίστηκε από τον υφυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

«Ήρθαμε να δούμε τα προβλήματα που είναι μεγάλα και είναι αποτέλεσμα μιας κακής διαχείρισης συσσωρευμένων ετών. Καλούμαστε σε ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες να βρούμε λύσεις, ώστε οι πολίτες μας να αθλούνται με αξιοπρέπεια», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Βασιλειάδης επισκεπτόμενος το Πανθρακικό Στάδιο.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Γιώργος Μαυρίδης, καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής καθώς και τα μέλη της διοικούσας του σταδίου. Ο κ. Βασιλειάδης απέφυγε να κάνει εξαγγελίες και να δεσμευτεί για κάτι, λέγοντας χαρακτηριστικά «η λογική μας είναι έξω από φαραωνικά έργα» και «δεν πρέπει να κορϊδεύουμε τον κόσμο».

Ακουσε με προσοχή όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση του Πανθρακικού Σταδίου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν με το προσωπικό και με τη φθορά των εγκαταστάσεων και ανέφερε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να αυξήσει τα κονδύλια στον αθλητισμό με σωστό τρόπο και όχι με τον τρόπο του δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών σε υποδομές για το μαζικό αθλητισμό.

Ακολούθως βρέθηκε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από την κοσμήματορα Μαρία Μιχαλοπούλου. Εκεί τόνισε πως οι εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ της περιοχής είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είναι σημαντικό πως υπάρχει συνεργασία με την τοπική κοινωνία. «Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης.

Δείτε βίντεο που ανέβασε στο youtube ο Χρόνος από την βόλτα που έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον αγωνιστικό χώρο του Πανθρακικού Ενικού Σταδίου Κομοτηνής..