Δύσκολες στιγμές για τον αγαπητό στην Ξάνθη Δημήτρη Φίνο! Πανελλήνια κινητοποίηση από την οικογένεια του βόλεϊ

 

Δύσκολες στιγμές ζει ο πρώην αθλητής του Άρη, Xανίων, Ηρακλή Χαλκίδας και μέχρι προπέρυσι αναπληρωτής καθηγητής στην Ξάνθη  Δημήτρης Φίνος αφού χρειάζεται επειγόντως Αιμοπετάλια και Αίμα.

Ο 29χρονος ακραίος νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στο “Θεαγένειο” Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες.

Η οικογένεια του απηύθυνε δημόσια έκκληση για βοήθεια, να δώσουν αίμα, οποιασδήποτε ομάδας, σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας καταθέτοντας τα στοιχεία του Δημήτρη Φίνου και την μονάδα στην οποία νοσηλεύεται και για αιμοπετάλια, με τη διαφορά ότι αυτά μπορούν να δοθούν μόνο στο “Θεαγένειο”.

Το κάλεσμα εισακούστηκε, φίλοι και γνωστοί από την οικογένεια του βόλευ κινητοποιήθηκαν και οι ανάγκες για αίμα και αιμοπετάλια καλύφθηκαν μέχρι νεοτέρας για τον αγαπητό και στην Θράκη Φίνο, αφού όποτε μπορούσε αφου αγωνιζόταν στον Ηρακλή Χαλκίδας επισκεπτόταν τακτικά και παρακολουθούσε τις προπονησεις του ΠΑΣ Θράκων Ξάνθης.

Μετά λοιπόν την συγκινητική κινητοποίηση των φίλων του αθλήματος και το “βομβαρδισμό” αγάπης του “Θεαγένειου” Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η οικογένεια του Δημήτρη Φίνου ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την προσφορά του.

Με τη δημοσιοποίηση του θέματος η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια καλύφθηκαν άμεσα και με το παραπάνω, ώστε ο Δημήτρης να είναι πλήρης στην κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί μέσα στο επόμενο 24ώρο. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται συνωστισμός στην αιμοδοσία του νοσοκομείου…

Ωστόσο, σύμφωνα με αίτημα της οικογένειας Φίνου θα χρειαστεί όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, σε έκκληση μελλοντικής βοήθειας για το μαχητή Δημήτρη, ώστε οι δύσκολες ώρες που περνάει σήμερα να του θυμίζουν σε λίγο καιρό απλά σαν έναν… εφιάλτη!