Νέα εποχή στις σχέσεις Συνδέσμου Διαιτητών – ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά και το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Νικολόπουλο

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το μεσημέρι «εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Α.Θ. και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Ενωσης κο Νίκο Νικολόπουλο, για την πρόθεση, την διάθεση, την ενέργεια, την προσπάθεια και το αποτέλεσμα του σεμιναρίου διαιτησίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΝΑΤΑΣΣΑ» στην Ξάνθη, την 30η Οκτωβρίου 2017».

Η ανακοίνωση αυτή δείχνει ότι πιθανότατα βαδίζουμε σε μια νέα εποχή στις σχέσεις της διοίκησης της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τους διαιτητές, που είχαν ταλανιστεί τα προηγούμενα χρόνια αλλά φαίνεται ότι έχουν αρχίσει πλέον να εξομαλύνονται.

«Συγχαρητήρια στον ομιλητή κο Κώστα Κορομηλά, για την μεταδοτικότητα, την κατάρτιση και την πολύπλευρη προσέγγιση του Κανονισμού Καλαθοσφαίρισης», προσθέτει το δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Διαιτητών.

Το δελτίο Τύπου καταλήγει: «Το σεμινάριο ήταν μία εμπειρία που κράτησαν φεύγοντας από τον χώρο της εκπαίδευση όλοι οι διαιτητές της Θράκης. Διεύρυνε τις γνώσεις τους στις αλλαγές του Κανονισμού, καθώς και στο πως θα βελτιώσουν την διαιτητική τους σταδιοδρομία».