Γ’ Εθνική: Μεγαλώνει η «Ξανθιώτικη» παροικία στον Κιλκισιακό, τελευταίο απόκτημα ο Δοξάκης

 

Όλο και μεγαλύτερη γίνεται η Θρακιώτικη, και δη «Ξανθιώτικη» παροικία στην ομάδα του Κιλκισιακού, αφού μετά τους Παύλο Ζώτο και Ιάσονα Παπαδημητρίου στην ομάδα ανήκει και ο πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟΞ, Δημήτρης Δοξάκης.

Ο Δημήτρης Δοξάκης ήταν μέλος της ομάδας Κ17, αλλά και της Κ20 της Ξάνθης τα δύο χρόνια που ανήκε στον Ξανθιώτικο σύλλογο, και εν συνεχεία αποχώρησε για προσωπικούς του λόγους και τελικά συνέχισε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες και συγκεκριμένα την Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μέχρι πέρυσι που διαλύθηκε η ομάδα.

Έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει και από εκεί και να ψάξει τη νέα του ομάδα και βρέθηκε σε συζητήσεις και με ομάδες της Football League, όμως φαίνεται είναι ο Κιλκισιακός που αγωνίζεται φέτος στην Γ’ Εθνική, και εκεί θα βρει άλλους δύο πρώην Ξανθιώτες, τον Παύλο Ζώτο και τον Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κιλκισιακού: «Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Δοξάκη. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Εχει περάσει από την Κ20 της Ξάνθης, και από την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.
Ο Δοξάκης βρέθηκε κοντά σε ομάδα της Football League όμως τελικά τα βρήκε σε όλα με τον Κιλκισιακό και τίθεται αμέσως στη διάθεση του προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here