Τριήμερη επίσκεψη εντός της εβδομάδας σε Ροδόπη και Έβρο από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

 

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Βασιλειάδης διορίζονταν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα διάδοχος του Σταύρου Κοντονή και διορίζονταν νέος υφυπουργός Αθλητισμού.

Λίγο πριν την συμπλήρωση ενός χρόνου από εκείνην την στιγμή, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να ανέβει ο Βασιλειάδης για πρώτη φορά με αυτήν την ιδιότητα στις περιοχές των φοιτητικών του χρόνων και να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Θράκη, η οποία ωστόσο θα περιοριστεί στους νομούς Έβρου και Ροδόπης.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 Νοεμβρίου, ενόψει της προετοιμασίας από όλες τις πλευρές, άρα και την αθλητική, του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου που θα γίνει στην Κομοτηνή στις 13 και 14 Νοεμβρίου παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την διήμερη παραμονή του στην Θράκη ο κ. Βασιλειάδης θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αθλητικών σωματείων-οργανώσεων και θα επισκεφθεί αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναμένεται στην Αλεξανδρούπολη με την πρωινή πτήση τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπου θα τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Δημόκριτος ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης. Μαζί θα επισκεφθούν στην συνέχεια το νέο κλειστό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, όπου στις 09.15 το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βασιλειάδης θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου στις 10:30 π.μ. έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί το Πανθρακικό Στάδιο στην περιοχή του ΟΑΕΔ (που είναι Εθνικό και ανήκει απευθείας στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και αμέσως μετά θα πάει στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του υφυπουργού με αθλητικούς φορείς της Ροδόπης, αλλά δημάρχων και παραγόντων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ο κ. Βασιλειάδης θα βρίσκεται και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, όπου από τις 10.00 το πρωί θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας. Επίσης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται να επισκεφθεί διαδοχικά το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», το δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και το προπονητικό γήπεδο του Εθνικού «Μαρακανά».

Τέλος, στις 8.30μμ το βράδυ της Παρασκευής θα παραστεί σε επετειακή εκδήλωση στο Νομαρχείο Έβρρου την οποία διοργανώνει ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια από την ίδρυσή του, στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να πραγματοποιήσει και ομιλία. Στην εκδήλωση αυτήν αναμένεται επίσης να παρουσιαστεί το λεύκωμα του Εθνικού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από την Θράκη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού και τον διορισμό του από το πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.