Ο γιατρός στην Κομοτηνή παρείχε τις υπηρεσίες του κατ’ οίκον αλλά… ήταν απατεώνας χωρίς πτυχίο

 

Ο γιατρός στην Κομοτηνή ήταν απατεώνας χωρίς πτυχίο. Πρόκειται για έναν 37χρονο που παρίστανε τον ιατρό και η 25χρονη βοηθός του, που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια της Κομοτηνής. Ο 37χρονος εμφανιζόταν ως θεραπευτής που αντιμετώπιζε διάφορες ασθένειες και προβληματα ρευματικά, μυοσκελετικά και άλλα παθολογικά, με δικές τους μεθόδους. Τελικώς αποδείχτηκε απατεώνας.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν  το πρωί της  Τρίτης στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής  ένας 37χρονος και μία 25χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση, απόπειρα απάτης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και του κώδικα ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας συνελήφθη ο 37χρονος, καθόσον, παρουσιαζόμενος ως ιατρός – θεραπευτής, κατελήφθη να ασκεί παράνομα το επάγγελμα του ιατρού στο σπίτι του παρέχοντας υπηρεσίες υγείας σε ασθενείς, χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια από το νόμο.

Στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίσθηκε επίσης και συνελήφθη η 25χρονη, η οποία, όπως προέκυψε, συνέδραμε τον 37χρονο κατά την άσκηση της παράνομης δραστηριότητας. Δείτε σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού τι  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here