Volley League: Κρούση ΠΑΟΚ στον Μουστακίδη έπειτα από την απόλυση Ελγκέτα εξαιτίας της ήττας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το περασμένο Σάββατο.

Αυτή η αποτυχία του “Δικεφάλου” είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία με τον Αργεντινό προπονητή της ομάδας και πρώην παίκτη της Ορεστιάδας, Χόρχε Ελγκέτα.

Παράλληλα, παρελθόν από το τμήμα βόλεϊ του “Δικεφάλου” αποτελεί και ο Φρέντι Μπρουκς, o οποίος τελούσε χρέη βοηθού του Αργεντινού.  Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

“Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοικώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα και τον βοηθό του Φρέντι Μπρουκς. Τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια”.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αυτήν την κίνηση χωρίς να έχει εξασφαλίσει την διάδοχη κατάσταση και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό του Σάκη Μουστακίδη.

Για την ακρίβεια, όπως αποκαλύπτει το volleynews, υπήρξε και πρόταση στον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά αυτός απάντησε αρνητικά σε αυτήν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προτάσεις έγιναν και στον πρώην προπονητή του Φοίνικα Σύρου και δεύτερο προπονητή της Εθνικής Σερβίας Ντούσκο Νίκολιτς καθώς και στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Και οι τρεις για διαφορετικούς λόγους απάντησαν αρνητικά, υποστηρίζει το volleynews.