LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης και το ντέρμπι της Ροδόπης ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα της Ασπίδας στην Αρναία με το Στρατώνι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στο ντέρμπι της Ροδόπης ανάμεσα σε ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής για την δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα δύο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται.

Ώρα 16:30 Ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες της Κομοτηνής έχει το μενού της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, και ο ΓΑΣ Κομοτηνής με την ΑΕ Κομοτηνής θα κονταροχτυπηθούν για την νίκη, έχοντας ήδη πανηγυρίσει αμφότεροι τη πρώτη τους νίκη στην πρεμιέρα.

Ωρα 16:32 Σε αυτήν την αγωνιστική η Ασπίδα αντιμετωπίζει στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της, στην Αρναία, το Στρατώνι με στόχο την νίκη, μετά τη πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδας με τα Φάρσαλα.

Ώρα 16:35  Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:38 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:43 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:47 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:50  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:53 Θυμίζουμε τα ματς αυτής της αγωνιστικής στη Β’ Εθνική: Χαρίλαος Τρικούπης – Τιτάνες Παλαμά, Χαλκηδόνα – Καβάλα, Στρατώνι – Ασπίδα Ξάνθης, Φάρσαλα – Αγρίνιο, Ίκαροι Σερρών – Ανατόλια, Ερμής Λαγκαδά – Μαχητές Δόξας Πεύκων, Γέφυρα – Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Ωρα 16:55 Η αρχική πεντάδα η γνωστή που ξεκίνησε και στην πρεμιέρα με τα Φάρσαλα για την Ασπίδα Ξάνθης: Παπαδάκης, Γρούδος, Τσιώγκας, Κουτσογιάννης, Γκέλιος

Ώρα 16:57 Η αρχική πεντάδα για το Στρατώνι: Μητσάκης, Δελίδης, Φλιάτης, Λευκαδίτης, Δασκαλπουλος

Ωρα 16:59 Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα στην Αρναία

Ώρα 17:00 Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Χαλκιδική

Ωρα 17:09 Καλό ξεκίνημα στο πεντάλεπτο για τους Ξάνθιώτες που είναι μπροστά με 4-8 με 2 τρίποντα του Γκέλιου και ένα καλάθι του Κουτσογιάννη

Ωρα 17:16 Περίπου 3 λεπτα πριν το τέλος του δεκαλέπτου η Ασπιδα ξεφεύγει 9 πόντους διαφορά με 6-15 παίζοντας καταπληκτική άμυνα.

Ώρα 17:21 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης 15-22

Ωρα 17:34 Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι που μειώνουν στο 14′ σε 22-24.

Ώρα 17:46 Τέλος πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκτήσει μια διαφορά 7 πόντων. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης 27 -34

Ωρα 17:50  Ξεκινούν σε δέκα λεπτά και τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 17:53 Συνοπτικά το πρόγραμμα του ομίλου: Ευκαρπία – Κένταυρος Καλλικράτειας, ΜΕΝΤ – ΧΑΝΘ, Απόλλων Καλαμαριάς – Αστέρας Σίνδου, Ορφέας Νέου Σκοπού – Πολύγυρος, Μαντουλίδης – Μακεδονικός, Αίας Ευόσμου – Ελευθερούπολη και ΓΑΣ Κομοτηνή – ΑΕ Κομοτηνής.

Ώρα 17:56 Θυμίζουμε και πάλι  ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:58 Έχει ξεκινήσει μόλις το τρίτο δεκάλεπτο στην Αρναία.

Ώρα 17:59 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:00 Όλα έτοιμα για το τζάμπολ στο ντερμπι της Κομοτηνής

Ωρα 18:01 Ξεκίνησε το ντερμπι με καλάθι του Καδήρ και 2-0 για τον ΓΑΣ

Ωρα 18:02 Η πεντάδα του ΓΑΣ: Σκεμπής,Χατζηδημητρίου, Σιμάκης, Καδήρ, Λεχούδης

Ωρα 18:03 Η πεντάδα της ΑΕΚ: Καραμπίνης, Δάτσης Κουτσοβασίλης, Σπέντζος, Θεοδωρίδης

Ωρα 18:07 Η Ασπίδα Ξάνθης διατηρεί με καλή άμυνα το προβάδισμα στο 26′ της αναμέτρησης με 38-44

Ώρα 18:08 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:10 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:12 Στην Κομοτηνή στο πεντάλεπτο ΓΑΣ-ΑΕΚ 5-3

Ωρα 18:17 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου. Κακό διαστημα για τους γηπεδούχους που με σερί περνάνε μπροστά στο σκορ. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης 49-46

Ωρα 18:21 Ντερμπι στην Αρναία στο 32′ με τους γηπεδούχους μπροστά με 53-52

Ωρα 18:24 Τέλος πρωτου  δεκαλέπτου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρωτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή- ΑΕ Κομοτηνης 21-15

Ωρα 18:26 Καλό ξεκίνημα για την ΑΕΚ που με γκολ φαουλ σε τρίποντο μειώνει 22-19

Ώρα 18:30 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:35 Τελευταίο δραματικό λεπτό στην Αρναία με τις δυο ομάδες Στρατώνι και Ασπίδα ισόπαλες με 60-60.

Ωρα 18:37 Στην Κομοτηνή ξεφεύγουν οι γηπεδούχοι με 30-22, 6:40 για το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Ώρα 18:38 Τέλος του αγώνα με τις δυο ομάδες να μην σκοράρουν στο τελευταίο λεπτό και να οδηγούνται στην παράταση! Αποτέλεσμα τεταρτης περιόδου: Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης 60-60

Ώρα 18:48 Τέλος πρώτου μέρους σε ένα κατάμεστο κλειστό με τους γηπεδούχους να έχουν αποκτήσει μια διαφορά 10 πόντων και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να μειώσουν. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή- ΑΕ Κομοτηνης 41-31

Ώρα 18:50 Τέλος αγώνα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σημαντική εκτός εδρας νίκη στην παράταση. Τελικό αποτέλεσμα: Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης 70-74

Ώρα 19:04 Έναρξη β’ μέρους στο ντέρμπι της Κομοτηνής

Ωρα 19.15 Ο ΓΑΣ αυξάνει την διαφορά στο 24′ φτανοντας την στο +14 47-33, έχοντα πρώτο σκόρερ τον έμπειρο Βελη με 9 πόντους, ενώ από την ΑΕΚ ο Σπέντζος έχει 11.

Ώρα 19:32 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου με τους γηπεδούχους να συντηρούν μια διαφορά ασφαλείας. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή- ΑΕ Κομοτηνης 57-45

Ωρα 19:45 Διακοπή στην Κομοτηνή στο 37′ του αγώνα με τους γηπεδούχους μπροστά 67-58 λόγω τραυματισμού του Μαγουλά της ΑΕΚ.

Ωρα 19:59 Έναρξη μετά από 15 λεπτά.

Ωρα 20:00 Μειώνει σε 67-59 η ΑΕ Κομοτηνής με τον Καραμανλή, αποβλήθηκε με 5 φαουλ ο Σημάκης για το ΓΑΣ.

Ωρα 20:03 Με βολή του Χατζηδημητρίου που φτάνει τους 12 πόντους το σκορ γίνεται 68-59 στο 38′. Δύσκολα να αλλάξει κάτι αν και στο μπάσκετ έχουμε δει πολλά.

Ωρα 20:11 Μισό λεπτό για την λήξη του αγώνα το σκορ είναι 72-62 για τους γηπεδούχους.

Ώρα 20:14 Τέλος αγώνα με τους γηπεδούχους να παίρνουν σχετικά μια εύκολη νίκη στο ντέρμπι της Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή- ΑΕ Κομοτηνης 73-62

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την live μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας. Μείνετε μαζί μας, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φυσικά τα άλλα αποτελέσματα της πρεμιέρας…