Το δάκρυ του Πανόπουλου που δεν «έπιασαν» οι φωτογράφοι αλλά «αιχμαλώτισε» η τηλεοπτική κάμερα (+video)

 

Ακόμα και ο για πολλούς σκληρός και απρόσιτος Χρήστος Πανόπουλος, ο Mr Περίεργος των περίφημων μαγνητοταινιών, υπάρχουν στιγμές που συγκινείται και δακρύζει.

Μια από αυτές κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός (καθώς αυτός των φωτογράφων δεν πρόλαβε να αιχμαλωτίσει την στιγμή) κατά την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου.

Ήταν η στιγμή που ο Πανόπουλος κλήθηκε στο βήμα όχι για να βραβευθεί αλλά για να βραβεύσει. Και δεν επελέγησαν τυχαία τα άτομα που ο ίδιος βράβευσε.

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης κλήθηκε να παραδώσει τις τιμητικές πλακέτες σε τέσσερις αφανείς ήρωες, ανθρώπους των αποδυτηρίων της ομάδας. Άγνωστοι στους πολλούς, εξαιρετικά σημαντικοί όμως για την εύρυθμη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα, φανερά συγκινημένος ο Πανόπουλος βράβευσε τον μέχρι και αυτή τη στιγμή φροντιστή της ομάδας Χουσεϊν Τσιτάκ, τον  επί 40 χρόνια μασέρ της ομάδας Καδρή Ισμέτ, τον παλιό φροντιστή της ομάδας Αλέκος Βαφειάδης και τον επί χρόνια συντηρητή των γηπεδικών εγκαταστάσεων Θανάση Ματζίδη.

Ο Πανόπουλος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος σε αυτές τις βραβεύσεις και όσο σκληρός και αν θέλει ενδεχομένως να φαίνεται, του ξέφυγε ένα δάκρυ. Και αμέσως, γιατί Πανόπουλος είναι αυτός, έσπευσε να γυρίσει πλάτη, να το σκουπίσει και να συνεχίσει τις τιμές προς τους αφανείς ήρωες του ΑΟΞ.

Δείτε στο βίντεο το δάκρυ του Πανόπουλου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here