Η Αστυνομία διέκοψε εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης λόγω έλλειψης άδειας! Στο αστυνομικό τμήμα ο Μάνος Γαβριηλίδης…

 

Mε παρέμβαση της αστυνομίας διεκόπησαν οι εργασίες που γίνονταν την περασμένη Παρασκευή στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο μεταφέρθηκε και επιχειρήθηκε να εγκατασταθεί λυόμενη εξέδρα που μεταφέρθηκε από άλλο γήπεδο προκειμένου να γίνει αγώνας που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 7/10.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα Soccerplus, «η αστυνομία  ειδοποιήθηκε από κάποιον, εμφανίστηκε στο χώρο και διέκοψε τις εργασίες επειδή το ενωσιακό γήπεδο στερείται άδειας».

«Η ΕΠΣ Θράκης αναγκάστηκε να αλλάξει την έδρα του αγώνα ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ ο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Μ. Γαβριηλίδης, φέρεται να κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου του έγιναν συστάσεις για έκδοση άδειας», συμπληρώνει το ρεπορτάζ.

Το παιχνίδι που άλλαξε έδρα είναι προφανώς η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με  τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, γεγονός που είχε καταγράψει το μεσημέρι του Σαββάτου το ThrakiSportS, χωρίς σε εκείνο το χρονικό σημείο να είναι γνωστοί από επίσημη πηγή οι λόγοι αυτής της ξαφνικής αλλαγής έδρας.

Τέλος, οφείλουμε να διευκρινίζουμε ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το πρόβλημα αφορά το νέο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, οι εργασίες στο οποίο ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το παλιό του Ραδιοφωνικού Σταθμού που φέρει το όνομα του αείμνηστου πρώην δημάρχου Γιώργου Παπαδριέλλη.

Άλλωστε στο νέο γήπεδο είχε οριστεί και το ματς ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που μεταφέρθηκε στους Υφαντές. Το παλιό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, άλλωστε σε αυτό εκπρόκειτο να φιλοξενηθεί το απόγευμα της Κυριακής η ματαιωθείσα τελικά αναμέτρηση του Πανθρακικού με την ΠΑΕ Ποντίων για την γνωστή υπόθεση της φανέλας.