Εορταστικό κλίμα στην εγγλέζικη φιλική ανατροπή από 3-0 σε 3-4 της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου επί του Ορφέα Ξυλαγανής

 

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με σασπένς παρά το φιλικό του χαρακτήρα έγινε στο γήπεδο της Ξυλαγανής με τον Ορφέα να υποδέχεται την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, και με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-4 παρότι έχαναν με … 3-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μέσα σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης, παίκτης του Ορφέα Ξυλαγανής και γυμναστής της Δόξας Στέλιος Ηλιόπουλος γιόρτασε τα 27 του χρόνια, με τους παίκτες των δυο ομάδων να του σβήνουν κεράκι στο κεντρο του γηπεδου, πριν αυτός σφυρίξει την έναρξη του αγώνα.

Η ομάδα της Ξυλαγανής που φέτος παρουσιάζεται αρκετα ενισχυμενη και εκμεταλλευόμενη το όλο εορταστικό κλίμα προηγήθηκε με 3-0 με τερματα των Σαμιώτη, Γιαννακουδάκη και το απευθείας φάουλ του Ιωάννου, με τον Κούτρα να μειώνει σε 3-1 με το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ηλιόπουλος φόρεσε τα μπλέ του Ορφέα (φώτο), έβγαλε την σφυρίχτρα και την παρέδωσε στον βοηθό της Δόξας τον Παππού, η οποία σοβαρεύτηκε και έκανε την ολική νατροπή με τέρματα των Μουρατίδη, Σαμαρά και του Ανυνφαντάκης.

Οι δυο προπονητές Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου και Σάκης Σκουλής χρησιμοποίησαν όλους τους πάικτες του ρόστερ τους, με τον δεύτερο ωστόσο να είναι προβληματισμένος 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με την απόδοση των παικτών του στα δυο τελευταία φιλικά με Γρατινή και Ξυλαγανή.