Μεγάλη φιλική νίκη γοήτρου της Δόξας Γρατινής με Μούζα επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Τι κι αν έχουμε μπει πλέον στον Σεπτέμβρη; Η σέντρα της Γ’ Εθνικής πάει από παράταση σε παράταση κι έτσι οι ομάδες συνεχίζουν ακόμα τα φιλικά, με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να υποδέχεται το απόγευμα της Παρασκευής την πολύ δυνατή Δόξα Γρατινής, και να γνωρίζει την πρωτη της φιλική εντός έδρας ήττα στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή, που δοκιμάζει διάφορα σχήματα δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της ιδιαίτερα ενισχυμένης φέτος Γρατινής του Τάσου Μπόζη, κάτι που όμως δεν συνέβη και με τους αντιπάλους της που κατάφεραν να βρουν μια φορά δίχτυα με τον αμυντικό Μουζασβίλι στο δεύτερο μερος. Έτσι οι περσινοί πρωταθλητές γνώρισαν φιλική ήττα με 0-1 ίσως από τους … μελλοντικούς.

Το παιχνίδι (φώτο Μαρία Σπύρου) που είχε καλό ρυθμό, με την μπάλα να μεταβιβάζεται γρήγορα και να έχουμε αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με την Γρατινή να έχει δοκάρι με τον Κυριακόπουλο. Πάντως,  Δόξα Γρατινής έδειξε πιο αποτελεσματική παρά την πίεση του Σιδηροχωρίου και κατάφερε χάρη στο γκολ με κεφαλιά του Μουζασβίλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κακουλιδη που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος να πάρει μια φιλική νίκη επί της Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της για τη νέα σεζόν.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Βασιλείου, Αγγέλης, Τσορτανίδης, Μίλερ, Κούτρας, Πλασταράς, Γάιδας, Μουρατίδης, Κόσιης, Γιαννακίδης, Μαυράκης. Αγωνίστηκαν και οι Πριτσίδης, Αμοιρόπουλος, Ανυφαντάκης, Ανδρέου, Αλεξακούδης, Ντεμερτζίδης, Τζαμπάζης, Σαμαράς.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Τάσος Μπόζης):  Ταουξάν, Μαγκούτας, Παπαδόπουλος, Μουζασβίλι, Τάτσιος, Αντωνιάδης, Καμζέλας, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ, Πασχάλης, Μπόζης. Αγωνίστηκαν και οι Μπουτσακτσή, Ζάνταλης, Δαγκλή, Τρέσαλος, Βλασόπουλος, Χρ. Κακουλίδης, Κακανούδης.