Super League: Προς Σάββατο (και) ο αγώνας της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, τρίτο σερί Σάββατο για ΑΟΞ

 

Η πρεμιέρα με την Λαμία έγινε Σάββατο. Η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πλατανιά έγινε επίσης Σάββατο. Το ματς της τρίτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό θα γίνει επίσης Σάββατο.

Μπορεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης ο χρόνος να μετρά αντίστροφα για το επόμενο παιχνίδι και να δηλώνεται ότι αυτό θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή ημέρα Κυριακή και ώρα 15.00, ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός στις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό οδηγεί σχεδόν αυτονόητα τον αγώνα να διεξαχθεί Σάββατο (παλιότερα θα λέγαμε και Παρασκευή, αλλά πλέον έχουν καταργηθεί αυτές οι διευκολύνσεις).

Κατά συνέπεια, το ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια πηγαίνει προς Σάββατο και ο ΑΟΞ θα κληθεί για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική να παίξει Σάββατο και όχι την παραδοσιακή μέρα της Κυριακής.

Όσο για την αναφορά στο επίσημο site της ομάδας, έχει προφανώς να κάνει με το αυτοματοποιημένο σύστημα και η μέρα και ώρα έναρξης θα διορθωθεί, όπως και η αντίστροφη μέτρηση, όταν γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.