Επιστρέφει στην Ξάνθη συνεχίζοντας να παίζει μπάλα στα 43 του χρόνια ο Δημήτρης Γελαδάρης

 

Στην πόλη της Ξάνθης, όπου έτσι κι αλλιώς μένει μόνιμα με την οικογένειά του,  επιστρέφει και για να παίξει μπάλα ο Δημήτρης Γελαδάρης, που αν και έχει πατήσει πλέον τα 43 χρόνια (καθότι γεννημένος το 1974) δεν λέει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και υπέγραψε σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της περιοχής.

Ο πρώην παίκτης της Skoda, του Ατρομήτου, του Εργοτέλη, της Βέροιας, της Δόξας Δράμας, της Καβάλας και τόσων άλλων, ανακοινώθηκε από την Ασπίδα Ξάνθης και θα την ενισχύσει στην προσπάθειά της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Η διοικούσα επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γελαδάρη. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Την περασμένη σεζόν ο κοζανίτης στην καταγωγή παίκτης είχε αγωνιστική στο πρωτάθλημα Καβάλας με την Δόξα Θεολόγου. Η αλλαγή της διοίκησης στον καβαλιώτικο σύλλογο έφερε και το διαζύγιο με τον Γελαδάρη, ευκαιρία που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη η διοίκηση της Ασπίδας. Έτσι στα 43 του μια από τις μορφές που έχουν σημαδέψει το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς μετρά με την ομάδα της Skoda 124 συμμετοχές και 3 γκολ, επιστρέφει στην Ξάνθη!