Τσάμπιονς Λιγκ: Πανηγύρισαν την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους από τη Ριέκα ως την…. Αλεξανδρούπολη

 

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση της ομάδας τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με δεύτερη νίκη επί της Ριέκα, αυτή τη φορά και μέσα στην Κροατία, ανάμεσά τους και η παρέα της φωτογραφίας που παρακολούθησε τον αγώνα σε στέκι στην Αλεξανδρούπολη.

Στην εικόνα διακρίνονται επώνυμοι φίλοι του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα του Έβρου όπως ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, ο εκ των αντιπροέδρων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θεόδωρος Μαυρίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ του Εθνικού Γιάννης Τζίμας αλλά και ο βολεϊμπολίστας Παρασκευάς Τσέλιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσέλιος είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών και μόλις το φετινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την ομάδα του Ολυμπιακού και μέσα στις επόμενες μέρες θα μετακομίσει στον Πειραιά για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός με γκολ του Μαριν στο 25′ νίκησε με 1-0 την Ριέκα και προκρίθηκε με δυο νίκες στους χρυσοφόρους ομίλους αφού την περασμένη Τετάρτη είχε επικρατήσει και στο Στάδιο Καραϊσκάκη στην Αθήνα με σκορ 2-1.

Στους ομίλους προκρίθηκαν ακόμα από τους αγώνες της Τρίτης η Σεβίλλη, η Σέλτικ, η Νάπολι και η Μάριμπορ της Σλοβενίας. Την Τετάρτη έχει πέντε αγώνες από τους οποίους ξεχωρίζει η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στην Πράγα κόντρα στην τοπική Σλάβια για να υπερασπιστεί τη νίκη του με 2-0 στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της Τρίτης και το πρόγραμμα της Τετάρτης:

ΤΡΙΤΗ
Αστάνα (Καζακστάν)-Σέλτικ (Σκωτία)   4-3   (0-5)
Ριέκα  (Κροατία)-Ολυμπιακός Πειραιώς 0-1  (1-2)
Μάριμπορ (Σλοβενία)-Χάποελ Μπεερ Σεβά (Ισραήλ) 1-0  (1-2)
Νις (Γαλλία)-Νάπολι (Ιταλία)   0-2  (0-2)
Σεβίλλη (Ισπανία)-Μπασάκσεχίρ  (Τουρκία) 2-2  (2-1)

ΤΕΤΑΡΤΗ
Κοπεγχάγη (Δανία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)      (0-1)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)          (0-2)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)   (1-0)
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Χόφενχαϊμ (Γερμανία)        (2-1)
Στεάουα (Ρουμανία)-Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία) (0-0)