Πρόεδρος ομάδας Α’ Κατηγορίας της Θράκης αναζητεί εναγωνίως παίκτες μέσω facebook γιατί του… «έκλεψαν» εκείνους που είχε!

 

Δεν υπάρχει ουσιαστικά αυτό που διαβάσαμε το βράδυ της Τρίτης στο facebοοκ με πρόεδρο ομάδας της Θράκης να αναζητεί παίκτες μέσω facebook για να στελεχώσει το ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, στέλνει μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, ζητώντας βοήθεια στην αναζήτηση πιθανών νέων ταλέντων ή άλλων ερασιτεχνών παικτών που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα του.

Κάποια από τα μηνύματα αυτά ωστόσο είναι δημόσια, όπως αυτό που εστάλη σε γνωστό θρακιώτη καθηγητή, με αποτέλεσμα όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι τους να μπορούν να διαβάσουν τον σχετικό διάλογο και την αγωνιώδη προσπάθεια του προέδρου να βρει παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θράκης.

Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, ας στείλουν μήνυμα στο ThrakiSportS και θα φροντίσουμε να τους φέρουμε σε επαφή με τον πρόεδρο της συγκεκριμένης ομάδας, που δηλώνει ότι διαθέτει καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις με γυμναστήριο, σάουνα κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here