Α2 Γυναικών: Επισημοποιήθηκε ο ερχομός Χατζηνικολάου στη Νίκη Αλεξανδρούπολης που ανακοίνωσε άλλες τρεις μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις

 

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Τετάρτης την ένταξη στο δυναμικό της της πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Μαρίας Χατζηνικολάου, που ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή στον σύλλογο όπου ξεκίνησε να παίξει βόλεϊ.

Επίσης, πέρα από την έμπειρη κεντρικό, έκανε γνωστό ότι για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 προχώρησε στην απόκτηση άλλων τριών αθλητριών: της Νίκης Δημητροπούλου (ακραία) από ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 2004, της Βασιλικής Κεκιτζόγλου (ακραία) από Πήγασο Πολίχνης και της Ελένης Σοφίας Κεσεσίδου (διαγώνιος-ανάπτυξη) από ΓΑΣ Θύελλα Φερών.

Επίσης, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ανανέωσαν οι αθλήτριες Ελευθερία Μπουλιώνη  (λίμπερο) από Άρη Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Παρισάκη (ακραία) από Αργώ Βόλου, Καλλιόπη Σιούγγαρη  (πασαδόρος) από ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και Ελένη Τζήλλα  (πασαδόρος) από Μ.Π.Γ.Α.Σ. Ακ. Πετ. Καστοριάς.

«Καλωσορίζουμε τις αθλήτριες στην ομάδας μας και ευχόμαστε να έχουν μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά με νέες εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν στο αθλητικό τους μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, σε σχέση με την Χατζηνικολάου επισημαίνει: «Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να αναφερθούμε στην επιστροφή της Μαρίας Χαζηνικολάου μετά από μια λαμπρή καριέρα είκοσι χρόνων στην ψηλότερη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ. Με την επιστροφή της στην ομάδα που την ανέδειξε, θα βοηθήσει τόσο ως αθλήτρια όσο και ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here