Κοντά σε δυο Ξανθιωτάκια που δίνουν μάχη ζωής στη Λάρισα βρέθηκε ανήμερα της Παναγίας μέσω του Μάκη Σαμαρά ο Ηρακλής Ζυγού

 

Ο Ηρακλής Ζυγού δια μέσου του γενικού αρχηγού του Μάκη Σαμαρά, βρέθηκε σήμερα, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας της Παναγίας, κοντά σε δύο νεαρά Ξανθιωτάκια, την Καρυοφυλλιά και τον Δημήτρη, που νοσηλεύονται στην Λάρισα.

Η πρώτη νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης  και ο δεύτερος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης. Ο Μάκης Σαμαράς ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς τους πολλές ευχές για γρήγορη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας τους.

Παράλληλα τους προσέφερε από μία αναμνηστική εμφάνιση της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού και διάφορα δώρα. «Ευχόμαστε και στις δύο οικογένειες, καλή δύναμη και γρήγορα να βρεθούν πάλι πίσω στην πόλη μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι κοντά στην Καρυοφυλλιά είχε βρεθεί τον περασμένο Μάρτιο και αντιπροσωπία του ΑΟΞ αποτελούμενη από τους Γιώργο Κασναφέρη, Μιχάλη Ζαρόπουλο και Θανάση Παπαγεωργίου, στο περιθώριο της τότε αναμέτρησης με την ΑΕΛ.