ΕΠΣ Έβρου: Νέα μεταγραφή για τον Ιπποκράτη πριν την … “καταιγίδα”

 

Μπορεί η ομάδα του Ιπποκράτη να είναι η πρώτη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου που ξεκίνησε προπονησεις από τις 10 Αυγούστου ενόψει της νέας σεζόν, παράλληλα ωστόσο το τεχνικό επιτελείο και ο προπονητής Βασίλης Τσιομλεκίδης κινείται μεταγραφικά, ωστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι μετά τους αδελφούς Ηλία και Κώστα Στεφανίδη, τον Σάκη Μακιτσιάν οι “γιατροί” απέκτησαν και τον Νίκο Παπαδόπουλο από ομάδα του Κιλκίς, ενώ είναι κοντά και στην απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών που θα κάνουν αίσθηση με εμπειρία σε ανώτερες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη για τον Παπαδόπουλο: Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παπαδόπουλου Νικόλαου, 31 ετών, εξαιρετικού παίκτη αλλά και χαρακτήρα, ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και προέρχεται από τον Αστέρα Μ. Βρύσης της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, ομάδα που τερμάτισε στην 6η θέση του Πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη