Άνοιξε τα τενιστικά της φτερά και πέτυχε σημαντική πρόκριση σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς η Βάλια Σαμαρά

 

Άνοιξε τα τενιστικά της φτερά και πετά από επιτυχία σε επιτυχία η Βάλια Σαμαρά. Μετά το Καβαντάρστι των Σκοπίων ήρθαν νέες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, αυτή τη φορά στην ενδοχώρα. Στη Μακεδονία μας, διοργανώθηκε το Kilkis Cup 2017  Tennis Europe από 07 ως 12 Αυγούστου.

Η αθλήτρια του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής συμμετείχε σε μονά και διπλά στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 χρόνων. Η δεκατετράχρονη Βάλια, μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και στα μονά και στα διπλά, χαράζοντας το δικό της μονοπάτι στο δρόμο του αγωνιστικού τένις.

Κιλκίς ΔιπλάΣυγκεκριμένα, στα μονά ηττήθηκε από την επικρατούσα του τουρνουά Ρουμάνα αθλήτρια Άννα Μαρία Ντανιέλα Ντίνου. Στα διπλά, με συμπαίκτρια την Στεφανία Μωϋσιάδου από τον Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιττος έφτασαν στον τελικό, αλλά ο τραυματισμός της Στεφανίας πριν από αυτό το παιχνίδι τις στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρωτιά.

«Οι νέες επιτυχίες της Βάλιας αναδεικνύουν την ίδια, το Σύλλογο μας, την πόλη μας και τη χώρα μας. Ελπίζουμε η νέα προπονητική χρονιά του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής, που ξεκινά στις 01/09/2017, να πραγματοποιηθεί σε ανανεωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Πληροφορούμαστε πως το Δ.Σ. του Πανθρακικού Εθνικού Σταδίου Κομοτηνής, πασχίζει πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε οι προσπάθειες αυτές να ευοδωθούν έγκαιρα» τονίζεται σε ανακοίνωση του Π.Ο.Α.Κ.