ΕΠΣ Έβρου: Ενισχύει το ρόστερ με αλλοδαπούς παίκτες για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ορέστης

 

Δύο βούλγαρους ποδοσφαιριστές θα περιλαμβάνει στο ρόστερ του ο Ορέστης Ορεστιάδας, που για πρώτη φορά στην ιστορία του και μετά από εισήγηση του νέου προπονητή Χρήστου Χρηστούδη, θα έχει και αλλοδαπούς (κοινοτικούς) στη σύνθεσή του.

Ο λόγος για τον μέσο  Κρίστο Ζότεφ και τον φορ Κονσταντίν Ζέλεφ, οι οποίοι προέρχονται από την γειτονική ομάδα του Σβίλεγκραντ, της πρώτης πόλης δηλαδή που συναντά κανείς μετά τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον βόρειο Έβρο.

Μάλιστα, ο Ζότεφ έδωσε το παρών και στις πρώτες προπονήσεις του Ορέστη αφήνοντας πολύ θετικά δείγματα σε όσους τον παρακολούθησαν (φωτο από Ράδιο Έβρος), ενώ ο Ζέλεφ αντιμετωπίζει ακόμα ένα μικρό πρόβλημα με την μπλε κάρτα του, που αναμένεται να λυθεί ως το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι παίκτες από την γειτονική Βουλγαρία έφερε  και η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου, που έχει και βούλγαρο προπονητή αλλά θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική ενώ στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και ο Έβρος Σουφλίου, στα χρόνια της Γ’ Εθνικής.