Το γκολ του Πασχαλάκη έκρινε τη φιλική αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με την ομάδα νέων του ΑΟΞ

 

Ένα τέρμα του Πασχαλάκη για τον Ορφέα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν αυτό που χώρισε τελικά τις ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και της Κ20 της Ξάνθης, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Πηγάδια κάτω από αφόρητη ζέστη.

Τόσο ο Μπάμπης Χατζημεστής όσο και ο Κώστας Προδρομίτης είχαν την ευκαιρία να να τεστάρουν παίκτες και να δοκιμάσουν σχήματα, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και για τις δύο ομάδες, σε περίπου ένα μήνα.

Διαιτητής του ενδιαφέροντος παιχνιδιού ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης (φωτογραφία και στοιχεία από την αναμέτρηση από την ηλεκτρονική έκδοση της xanthi-sport).

K20 ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης): Γκάρας, Πεταλωτής, Θεοφυλάκης, Τενεκές, Χατζηχρήστου, Τέλα, Παπαδόπουλος, Δουλγέρης, Σουλεϊμάν, Χατζής, Δημητρίου. Έπαιξαν και οι Ιωάννου, Κιολεΐδης, Τριανταφύλλου, Χασάνογλου, Ακριτίδης, Αγγελόπουλος, Γιανναράκης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Καραγκιόζη Β., Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χαλήλ Χακή, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Χιντ Ιμέρ, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης. Έπαιξαν και οι Αθανασίου, Ζιγκολάρι, Καλλίδης, Κουτσογιάννης, Μουμίνογλου και Χατζηπαπάς.