Ξεκίνησε η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου (+photos)

 

Ξεκίνησαν επιτέλους το πρωί της Τετάρτης τα έργα στο στάδιο του Διδυμοτείχου, για την βελτίωση του χλοοτάπητα που βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος και η Α.Ε. Διδυμοτείχου που πανηγυρικά ανέβηκε ως πρωταθλήτρια Έβρου στη Γ’ Εθνική να δίνει στην φυσική της έδρα τα παιχνίδια.

Η εταιρεία Hellasod που ανέλαβε τις εργασίες ανακατασκευής, θεωρείται και είναι έμπειρη σε παρόμοια έργα και όλοι στην «πόλη των κάστρων» πιστεύουν και ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά ώστε  η ομάδα να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα από την αρχή του πρωταθλήματος και να μην χρειαστεί να ξενιτευτεί σε Σουφλί, Ορεστιάδα ή Αλεξανδρούπολη.

Μετά από την μεγάλη προσπάθεια και τις πιέσεις προς τον Δήμο Διδυμοτείχου, οι διοικούντες της ΑΕΔ αντίκρυσαν όπως είναι φυσικό με έκδηλη ικανοποίηση την παρουσία του συνεργείου της αρμόδιας εταιρείας και το ξεφόρτωμα των μηχανημάτων που θα αναλάβουν να ξαναδημιουργήσουν το χορτάρι στο στάδιο.

Η ΑΕΔ ανακοίνωσε στο facebook: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα το πρωί τους ανθρώπους της εταιρείας Hellasod S.A. η οποία έχει αναλάβει την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου που θα είναι και η έδρα της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο,σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας εκτιμώμενος χρόνος περάτωσης του έργου είναι το μεσημέρι του Σαββάτου».