ΕΠΣ Έβρου: «Απλώνει δίχτυα» στη Βουλγαρία ο Ορέστης!

 

Μετά και την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον έμπειρο κόουτς Χρήστο Χρηστούδη, η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας, πλέον κάνει τις κινήσεις για την ενίσχυση του αποδυναμωμένου μέχρι στιγμής ρόστερ του και ετοιμάζεται αν «ρίξει» τα δίχτυα της και στην γειτονική Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα, μετά την ΑΕ Διδυμοτείχου, που εκτός από τον προπονητή της πήρε και παίκτες από την γειτονική Βουλγαρία, πλέον και ο Ορέστης Ορεστιάδας, είναι έτοιμος να ρίξει τα δίχτυα του στην γειτονική χώρα σύμφωνα με πληροφορίες του radioevros, ώστε να εντοπίσει και να φέρει ενδεχομένως παίκτες – «λαβράκια» που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, στην διοίκηση του Ορέστη παρά την φυγή του Αραμπατζή, με την απουσία της ΑΕΔ και έχουν πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση άνοδος ενόψει της νέας σεζόν, και θέλουν ότι δεν κατάφεραν πέρυσι να το πετύχουν φέτος. Άλλωστε φροντίζουν να το θυμίζουν και στον κόσμο της ομάδας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου, με τις κινήσεις που κάνουν, αλλά ακόμα και με τον νέο κόουτς της ομάδας, τον πολύπειρο Χρήστο Χρηστούδη.