ΕΠΣ Θράκης: Θεσπίζεται από την προσεχή σεζόν και Γ’ Κατηγορία

 

Στην θέσπιση και τρίτης τη τάξει κατηγορίας προσανατολίζεται η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης για την προσεχή σεζόν, εξαιτίας της δημιουργίας ή αναβίωσης νέων ομάδων στο νομό Ροδόπης.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, για τις οποίες ορίζεται προθεσμία η 18η Αυγούστου.

Στις δηλώσεις πέρα από την Α’ Κατηγορία, τη Β’ Κατηγορία και το Κύπελλο υπάρχει και η Γ’ Κατηγορία, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι συστήνεται από την προσεχή σεζόν.

Στα δικαιολογητικά πέρα από τη δήλωση συμμετοχής που πρέπει να είναι πρωτότυπη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία, περιλαμβάνεται βεβαίωση μη οφειλής από την ΕΠΣ, παραχωρητήριο γηπέδου,  ονομαστική κατάσταση τακτικών μελών και μελών Δ.Σ. του σωματείου.

Επίσης κάθε ομάδα θα πρέπει να υπογράψει το συνυποσχετικό Διαιτησίας/Δήλωση Σωματείου και να προσκομίσει στην ΕΠΣ Θράκης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τις καταστάσεις Υγείας, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι για τότε προορίζεται η έναρξη της αγωνιστικής δράσης.