ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Χρηστούδης στον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Όπως ήταν γνωστό από το προηγούμενο 24ωρο ο Χρήστος Χρηστούδης θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας μετά και την ανακοίνωση των Εβριτών.

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Αραμπατζή ο Ορέστης, προχώρησε στην σίγουρη λύση του 42χρονου τεχνικού όπως ανέφερε από την Τρίτη το ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ) που πέρσι ήταν γενικός διευθυντής της ακαδημίας της και θα παραμείνει σε αυτό και την φετινή σεζόν παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα.

Ο Χρήστος Χρηστούδης στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής του Πανηλειακού, Μακεδονικού, Ορέστης Ορεστιάδας, Έβρος Σουφλίου και του Άρδα Καστανέων και εκτός των άλλων είναι  εκπαιδευτικός Σωματικής Αγωγής και συγγραφέας ετοιμάζοντας μια έκδοση για τα 90 χρόνια ζωής του Ορέστη Ορεστιάδας 1927-2017 (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Ορέστη: Ο ΜΓΣ Ορέστης ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον προπονητή ποδοσφαίρου και γυμναστή κ. Χρηστούδη Χρήστο. Αναλαμβάνει χρέη προπονητή της μεγάλης ομάδος ενώ παραμένει και υπεύθυνος της Ακαδημίας όπως και την προηγούμενη χρονιά. Τον ευχαριστούμε που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκε την πρόταση – πρόκληση να αναλάβει προπονητής της μεγάλης ομάδας.