ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε την επιστροφή Μακιτσιάν ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης

 

Την απόκτηση του Σάκη Μακιτσιάν που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Άλεξ που ανέστειλε τη λειτουργία της ανακοίνωσε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

Ο 26χρονος επιθετικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του περσινού πρωταθλήματος και υποψήφιος στην καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου στον διαγωνισμό του ThrakiSportS αγωνιζόμενος με την φανέλα του ‘Αλεξ, στην τελευταία δυστυχώς σεζόν της ιστορικής ομάδας της Αλεξανδρούπολης, πετυχαίνοντας 5 τέρματα αγωνιζόμενος μόνο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος . Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή του Ιπποκράτη μετά την απόκτηση των αφών Στεφανίδη.

Η Διοίκηση της ομάδος, μετά από την επιθυμία του νέου προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη, κατάφερε μετά από συζητήσεις να πάρει το “οκ” από τον παίκτη και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

«Ο Σάκης, 26 ετών ο οποίος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από την παρουσία του στην Α’ ΕΠΣ Έβρου με την ομάδα του Άλεξ και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για την εκπλήρωση των στόχων που έθεσαν Διοίκηση και Προπονητής», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Στο παρελθόν, εκτός από την ομάδα του Ιπποκράτη με την οποία είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Β’ ΕΠΣ Έβρου και την ομάδα του Άλεξ, αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα της Καππαδοκίας. «Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά», καταλήγει η ανακοίνωση του Ιπποκράτη.