ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Οι επτά συν μία μεταγραφές πρωταθλητισμού του Λεύκιππου Ξάνθης

 

Σημαντική είναι η ενίσχυση του Λεύκιππου Ξάνθης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ήδη μετά τη σημαντική ενίσχυση στον πάγκο με τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο, η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε επτά συνολικά μεταγραφές παικτών.

Πρόκειται για τους Φώτη Νταβουλτζόπουλου, Φίλιππο Παϊτάρη, Φειδία Νυμφόπουλο, Γιώργο Παλλάκη, Δημήτρη Στεργίου, Αλέξανδρο Χατζηαντωνίου και Δημήτρη Γκίκα.

Ο Φώτης Νταβουλτζόπουλος παραχωρήθηκε από τον Αρίωνα Ξάνθης, ενώ στον Αρίωνα αγωνιζόταν και ο Φειδίας Νυμφόπουλος. Ο Φίλιππος Παϊτάρης είναι ξανθιώτης, αγωνιζόταν στην Αγία Βαρβάρα, ενώ στο παρελθόν αγωνιζόταν και αυτός στον Αρίωνα Ξάνθης.

Πολύ σημαντική είναι η προσθήκη του Γιώργου Παλλάκη, ο οποίος έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ πέρσι έπαιζε στην ΑΕ Κομοτηνής, έχοντας προπονητή το νέο τεχνικό του Λεύκιππου.

Ο Δημήτρης Στεργίου κατάγεται από το Ναύπλιο, είναι φοιτητής στην Ξάνθη, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης με την ομάδα των Κατασκηνωτών.

Τέλος ο Λεύκιππος συμφώνησε και με τους Αλέξανδρο Χατζηαντωνίου και Δημήτρη Γκίκα, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φορέσει και αυτοί τη φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here