ΕΠΣ Ξάνθης: Πρώτη προπόνηση και αγιασμός για τον Ηρακλή Ζυγού (+photos)

 

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή Ζυγού στο γήπεδο του Νέου Ζυγού, και το παρών εκτός από το τεχνικό επιτελείο και τους παλιούς παίκτες, έδωσαν και οι νέες μεταγραφές της ομάδας.

Με την παρουσία των περισσότερων νέων μεταγραφών της ομάδας, αλλά και όλων των παλιών παικτών και φυσικά του τεχνικού επιτελείου και του γενικού αρχηγού της ομάδας Μάκη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή Ζυγού για την φετινή σεζόν.

Ο Ηρακλής Ζυγού, λοιπόν, βασιζόμενος στο περσινό κυρίως ρόστερ και το γεγονός πως έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη «οικογένεια» προχώρησε σε 9 νέες μεταγραφικές κινήσεις και αναμένονται μερικές ακόμη, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ εκεί που είχε προβλήματα και τη νέα χρονιά να ανέβει ο πήχης ακόμα πιο ψηλά.

Μάλιστα ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή και παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΞ Μάκης Σαμαράς έκανε και μερικές δηλώσεις για τους στόχους της νέας σεζόν, το νέο πρωτάθλημα, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Για τους στόχους είπε: Καταρχήν νομίζω ότι ο Ηρακλής Ζυγού είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά, και έτσι και φέτος. Γι’αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε σημαντικές ενισχύσεις στον βασικό κορμό της ομάδας από πέρυσι. Ο πρώτος στόχος που έχουμε θέσει είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και εν συνεχεία ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα. Μέσα από τη δουλειά όλα γίνονται, ότι και να γίνει εμείς δεν θα πτοηθούμε, θα κυνηγήσουμε το όνειρό μας.

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα και ότι από αυτό λείπουν δύο μεγάλα φαβορί σχολίασε: Είναι πολύ καλό για το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο το γεγονός πως έχουμε δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική, και με την ευκαιρία να ευχηθώ και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία στη νέα χρονιά. Πέρα όμως από τον Ορφέα και τον Άρη Αβάτου και τον Ηρακλή υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, όπως είναι η Ασπίδα Ξάνθης ή η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ενώ και η ΑΕ Ξάνθης προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές ενισχύσεις. Ευελπιστούμε σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, πάνω απ’όλα σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς τραυματισμούς, και η κάθε ομάδα θα κυνηγήσει τον δικό της στόχο.

Ενώ ολοκλήρωσε στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους φίλους του Ηρακλή: Είναι ένα χωριό περίπου 200 κατοίκων, το οποίο νομίζω πως εδώ και χρόνια το έχουμε κάνει περήφανο. Η ομάδα έχει πάρει και πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ΕΠΣ Ξάνθης, και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συνεχίσουμε να κρατάμε την ομάδα ψηλά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ThrakiSportS από την πρώτη προπόνηση του Ηρακλή Ζυγού: