Καρατομήθηκε από την ΕΟΠΕ ο προπονητής της Νίκης Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ανδρεάδης

 

Δεν ανανεώθηκε από την ΕΟΠΕ η απόσπαση που είχε ο προπονητής της Νίκης Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ανδρεάδης, επειδή ήταν ομοσπονδιακός προπονητής με την Εθνική Νεανίδων.

Πριν λίγες μέρες η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους υπό απόσπαση ομοσπονδιακούς προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής.

Στην λίστα των 22 ονομάτων που αρχικά ανακοινώθηκε, πρώτο πρώτο περιλαμβανόταν (λόγω αλφαβητικής σειράς) το όνομα του Γιάννη Ανδρεάδη.

Ωστόσο όποιος διαβάσει σήμερα την συγκεκριμένη ανακοίνωση, διαπιστώνει ότι το όνομά του απουσιάζει, ενώ έχει προστεθεί ένα άλλο ώστε ο συνολικός αριθμός να είναι και πάλι 22 άτομα. Συγκεκριμένα, έχει προστεθεί ο Μανώλης Μανωλάκης.

Την ανανεωμένη λίστα της ΕΟΠΕ με τα άτομα που προτείνονται για απόσπαση μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ. Η αρχική λίστα με το όνομα του Ανδρεάδη έχει ξεμείνει στα εξειδικευμένα sites του βόλεϊ όπως μπορείτε να δείτε ενδεικτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτήν την καρατόμιση κρύβεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που βρίσκεται μέσα στα πράγματα της ΕΟΠΕ και ότι αυτή είναι η τιμωρία για την κατάσχεση των χρωστουμένων που είχε λαμβάνειν από την επιχορήγηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.