ΕΣΠΕΘΡ: Με συμμετοχή 19 ζευγαριών διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη το Regional Juniors Κ17

 

Με τα 13 ζευγάρια στις Κορασίδες και τα 6 ζευγάρια στους Παίδες, που δήλωσαν συμμετοχή, θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής πλαζ (πρώην ΕΟΤ) στην Αλεξανδρούπολη, οι τελικοί των αναπτυξιακών Regional Juniors Κ17 των πρωταθλημάτων μπιτς βόλεϊ 2017 για την Α’ περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 22/7/2017 και ώρα 09:00. Η σειρά συμμετοχής των ομάδων στα Κυρίως Ταμπλό, έγινε σύμφωνα με το σύνολο των ατομικών βαθμολογιών από την περσινή χρονιά για την ίδια ηλικιακή κατηγορία και από την έως τώρα φετινή συγκομιδή βαθμών.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι διπλού αποκλεισμού. Σε 8άρι ταμπλό για τους Παίδες και σε 16άρι ταμπλό για τις Κορασίδες, σύμφωνα με τα παρακάτω προγράμματα. Σε περίπτωση που στην κατηγορία των Κορασίδων, υπάρξει ακύρωση «τελευταίας στιγμής», για κάποιο ζευγάρι, το ταμπλό θα γίνει 12άρι, με την αντίστοιχη τροποποίηση του προγράμματος.

Διευκρινίζεται ότι οι ώρες διεξαγωγής των συναντήσεων είναι ενδεικτικές και πιθανόν να υπάρξουν τροποποιήσεις, ανάλογα με τη ροή των αγώνων. Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα πάρουν μέρος εκπροσωπώντας την Α’ Περιφέρεια στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 28-30 Ιουλίου 2017στις Ράχες Φθιώτιδος.

ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΑΡΧΙΚΗΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΜΠΛΟ-ΠΑΙΔΩΝ

ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΑΡΧΙΚΗΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΜΠΛΟ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ