Ηχηρή παρέμβαση Τσακιρόπουλου για «παραποίηση αλήθειας στην Ορεστιάδα» και τους «λιποτάκτες» της Εθνικής Ομάδας

 

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ανέδειξε το Εβρίτικο Βόλεϊ είναι ο Αντώνης Τσακιρόπουλος. Μέλος της μεγάλης ομάδας της Ορεστιάδας και στην συνέχεια του Ολυμπιακού και με 393 συμμετοχές με την φανέλα με το εθνόσημο, σπάνια κάνει παρεμβάσεις για τρέχοντα θέματα της βολεϊκής επικαιρότητας.

Το όχι που φέρονται να εισέπραξαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές από κάποιους παίκτες για να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες, είτε μιλάμε για των ανδρών είτε για των εφήβων, τους οποίους ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έχει χαρακτηρίσει σε παλιότερη συνέντευξη «λιποτάκτες» οδήγησε τον Τσακιρόπουλο σε πρωτοφανές ξέσπασμα.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης του στην προσωπική του σελίδα στο facebook και τα είπε τσεκουράτα:

«Κάποιοι κάνουν προσπάθεια να παραποιήσουν την αλήθεια για την ομάδα της Ορεστιάδας. Ναι υπήρξαν κάποιοι προπονητές που πραγματικά δούλεψαν με μεράκι και τους οφείλουμε πολλά… δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κανέναν, θέλω όμως να τονίσω και γι αυτό το λόγο γράφω αυτό το μήνυμα ότι… η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας έγινε στην Εθνική ομάδα (Εφήβων, Ανδρών)με τους εκάστοτε προπονητές μας γι αυτό και ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην Εθνική Ομάδα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, αλλά με τη σκέψη να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά, θέτοντας κάθε φορά και μεγαλύτερο στόχο».