Β’ Εθνική: Από τη Φιλία Ορεστιάδας και τον Λεύκιππο οι πρώτες δύο μεταγραφές της Ασπίδας Ξάνθης

 

Τις δύο πρώτες επίσημες μεταγραφικές της κινήσεις ανακοίνωσε η Ασπίδα, οι οποίες έχουν “αρωμα” Ξάνθης.

Συγκεκριμένα η Ασπίδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μιλτιάδη Θεοδωρίδη και τον Παντελή Άνθη. Ο πρώτος κατάγεται από την Ξάνθη, ξεκίνησε από τον Αρίωνα και μετά από 4 χρόνια στην Ορεστιάδα, κατά τα οποία αγωνίστηκε με τη Φιλία, ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στην Ξάνθη. Ο δεύτερος σπουδάζει στην Ξάνθη και πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λεύκιππου.

Και οι δύο είναι νεαροί και με δεδομένο την πληροφορία για συμφωνία με ακόμα τρεις νεαρούς παίκτες, δείχνει την εκ βάθρων ανανέωση του ρόστερ με παίκτες νεαρούς μεν, αλλά με πολλές εμπειρίες δε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας για την απόκτηση των δύο παικτών:

Η οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους αθλητές, Θεοδωρίδη Μιλτιάδη (guard, 1994, 1.92) και Άνθη Παντελή (play maker, 1998, 1.84).

Ο Ξανθιώτης Μ. Θεοδωρίδης έχει αγωνιστεί στον Αρίωνα Ξάνθης και τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Φιλίας Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο Παντελής Άνθης είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα ΑΚ Αστέρια Θεσσαλονίκης και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λεύκιππου Ξάνθης στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.