Τα ντοκουμέντα της παρουσίας στη Θράκη του μεγάλου θριαμβευτή του Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου (+photos)

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, ο οποίος κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι που καθήλωσε όλη την χώρα στους τηλεοπτικούς της δέκτες. Ο λόγος για τον περίφημο “Ντάνο”, που όπως το μεσημέρι είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, έχει τουλάχιστον μία φορά βρεθεί στην Θράκη για να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, δέκα χρόνια πριν.

Ήταν 21 Οκτωβρίου του 2007 όταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής είχε ανέβει με τον Εθνικό Αστέρα στην Κομοτηνή και είχε αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Πανθρακικού, που στο τέλος της σεζόν είχε ανέβει στη Β’ Εθνική. Τις λεπτομέρειες εκείνης της παρουσίας του Γ. Αγγελόπουλου στα γήπεδα της Θράκης τις ανέδειξε το ThrakiSportS στο μεσημβρινό του θέμα (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ήρθε η ώρα για τα ντοκουμέντα: το ρεπορτάζ που είχε φιλοξενηθεί την επόμενη μέρα στις εφημερίδες, ένα έστω και ασπρόμαυρο φωτογραφικό ντοκουμέντο που είχε φιλοξενηθεί σε αυτές αλλά και το λεγόμενο «φύλλο αγώνος» με τις συνθέσεις αλλά και τη βαθμολογία  των παικτών. Όπως προκύπτει και από τον σχετικό πίνακα, ο «Ντάνος» που είχε αγωνιστεί και στα 90 λεπτά εκείνου του αγώνα φορούσε την φανέλα με τον αριθμό τρία, ωστόσο είχε βαθμολογηθεί με μόλις 5 και βάσει των δημοσιογραφικών εκτιμήσεων, τότε ήταν… ο χειρότερος του όχι μόνο της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά και συνολικά του γηπέδου, αφού κανείς άλλος παίκτης είτε του Εθνικού Αστέρα είτε του Πανθρακικού δεν βαθμολογήθηκε τόσο χαμηλά. Τότε ο χειρότερος, δέκα χρόνια μετά, έμελλε να είναι ο καλύτερος στο Survivor…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here